Jasko48
New member
Hitno se javi Franji Soldi sa AlipašinaIma li ko broj od kakve ciganke iz Sarajeva? Hitno je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hitno se javi Franji Soldi sa AlipašinaIma li ko broj od kakve ciganke iz Sarajeva? Hitno je
Jel tebe neko nešto pitao magarče?Čuj ti njega. Mrš kući ženi
Desetine stranica sam pročitao, a nigdje konkretnih informacija, da mi ostali imamo neku predstavu ko su ovde top djevojke za provod?
Ova je dobra, ova nije...
Dajte vi što ste bili sa više djevojaka napravite neku listu gdje ćete ih poredati od najbolje do najgore.
Ali objektivne ocjene, a ne da im se u šupak uvlačite ne bi li vam spustile cijenu sljedeći put...
Otkud ti znaš šta znači 48 i jesam li muško ili žensko. Možda ti budeš sa 48 god. stvarno za gerijatriju, a možda na BaramaJel tebe neko nešto pitao magarče?
48. godište i traži pičke po internetu. Mrš na gerijatriju idiote
Koja je sad Nermina?Imaš Nerminu
Ma ti si kurac na biciklu.Otkud ti znaš šta znači 48 i jesam li muško ili žensko. Možda ti budeš sa 48 god. stvarno za gerijatriju, a možda na Barama
Teco izgleda da nema ništa. Čekam i ja vec cijelo vrijeme.Poz
neki kontakt za Doboj ili Tuzlu danas mi treba
Hvala
150 čegaVeceras sam guzio Anu u Mostaru. Sve preporuke. Mlaada, lijepa, prijatna guza malo veca, ima malo stomacica. Nudi klasiku pusing i seks sve sa kondomom 150. Preporuke
066/141-783
Ko si ba ti?Veceras lukavica, ko zeli nek se javi!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|