Eno ti ih onde svaki dan od 10 do 12h ali mislim da se ne isplati, ja ono sto sam vidio u prolazu, stare i lose ali eto svaka roba ima svoju musteriju..Dal neko ima broj onih iz Rajlovca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno ti ih onde svaki dan od 10 do 12h ali mislim da se ne isplati, ja ono sto sam vidio u prolazu, stare i lose ali eto svaka roba ima svoju musteriju..Dal neko ima broj onih iz Rajlovca
Ko to jebe, Boze sacuvaj????Eno ti ih onde svaki dan od 10 do 12h ali mislim da se ne isplati, ja ono sto sam vidio u prolazu, stare i lose ali eto svaka roba ima svoju musteriju..
Isplati se u ke
Radis li foot fetis, ako imas lepo lakirane nokte , i uredna stopala, zainteresovan sam za to , pa javi seOd ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit
Vjeruj mi u ja prosao oko 10: 20 h zadrzao se 1h u povratku nema ih, nema ni one mladje a ni babeKo to jebe, Boze sacuvaj????
KadOd ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit
Kad ces dodir do Mostara....ili negdje blizu...pozzz.Od ponedjeljka bih trebala naletiti do Tuzle, ako ima neko zainteresovan neka lajka da vidim isplati li se dolazit
Ma to je zarazeno, bjezi covjece...Vjeruj mi u ja prosao oko 10: 20 h zadrzao se 1h u povratku nema ih, nema ni one mladje a ni babe
Jebi ti to drugarice, znaju zašiljiti cijenu i kad popases triper onda jebi se sam dalje....Ne postoji elitna prostitucija nego samo prostitucija...
Posto slabo koja ide sa elitom prema tome...
I ako sam ovo napisao "kurve" mozda te iste postujem vise od nekih koji se prinemazu sa nekim uvrnutim nazivima...
Ovo sa napisa zato sto sam komentarisao ovo iznad:
"Šta je ovo nije valjda pet kurvi jebe cijela BiH, nema ništa privatno vlasništvo"
Ps tako da za mene nisu kurve nego su moje dobre drugarice
Cekaj Trebinjku ko i svi TuzlaciDaj neko nesto za tuzlu..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|