DaOvaj forum vise nema nikakvog smisla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaOvaj forum vise nema nikakvog smisla...
Iz gracanice je isto tako bio jedan trazio operiso dole ne moze jebavat bolje kaze da nadem ja da jebes vec da se kurva ovako ja gledam kaze ti jebesIma ovaj par trazi 100eur valjda joj muz trazi jebace isto ko ovaj par iz lukavca.
Daj broj
Ko bude prolazio kroz Srebrenik,ima na fb ciganciča Draginja Kalinovic jebes za 20 30 km,cista uredna i lagana je za dogovor.
a ti si retard debilni, majmuncino.. ta se ne jebe za lovu.. jebo ti sve svoje retardirano, trebas to uzivo srebrenicanima predlozitSta se onda javljas koji kurac
Ti si dobar komad budale...ili da budes svakom loncu poklopac...pokri se mokrom dekoma ti si retard debilni, majmuncino.. ta se ne jebe za lovu.. jebo ti sve svoje retardirano, trebas to uzivo srebrenicanima predlozit
Moze meni gradacac pp bio bi zahvalanMoze meni za Tuzlu i Gradacac u p.p ?
Svrati u TuzluMostar bicu veceras kratko od 18/19 do 22h.
To je to nemojte mi pisati sutra da vidite jesam tu jer necu biti bicu u Sarajevu sve do 15og , a 15.8 do 18.8 sam u Banja Luci.
066-141-783
#Crnka
Imaš NerminuPreporuka za Mostar do 150-200 maraka? Dama do 30 god. Moze i okoli a Mostara imam auto?
Imam 3 broja sam dobio pa pokusacu nesto danasImaš Nerminu
e ce na kraju neko dooobro da namara...
Sve debili od ove keruse marine, treba ih ukloniti sa lica zemlje , zajedno sa njim..Mislim da se kera smrdljiva ove najavljuje ...Ovaj forum vise nema nikakvog smisla...
Javi se Franji Soldi sa AlipašinaKo je ta? Kakva je? Odakle je?
Ko je ta? Kakva je? Odakle je?
Ima li ko broj od kakve ciganke iz Sarajeva? Hitno je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|