Pa koja ti je bila namjera kad si joj se javio za druženje a onda odveo na piće ?Nema veze sa parama, jednostavno ne nosim pare ako nemam namjeru trošiti ih
Nisi je slučajno sreo u gradu vraćajući se kući iz kladionice bez marke u džepu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koja ti je bila namjera kad si joj se javio za druženje a onda odveo na piće ?Nema veze sa parama, jednostavno ne nosim pare ako nemam namjeru trošiti ih
Javi ako saznasNešto Lukavica ali kvalitetno baš? Pare nebitne
Vidi se da si novi, ti bi i slikeE VAKO DA OBJAVIM MLADIS 36 GODINA
TRAŽI DJEVOJKU UREDNU LIJEPU ZGODNU NE TRAŽIM MANEKENKE ZA DRUŽENJE CIJENA JE NEBITNA BROJ U PP OBAVEZNE SLIKE
Svaka mi je dosad slala prave slike neznam šta je tu smiješno slike sve govore a ne gluposti opis itdVidi se da si novi, ti bi i slike
Druze poz imaš li još brojeva od stoperski po mogućnosti ciganke ili starijeKo bude prolazio kroz Srebrenik,ima na fb ciganciča Draginja Kalinovic jebes za 20 30 km,cista uredna i lagana je za dogovor.
Ono vi jebete?, pa da se meni dadne 200€ ne bi je takno šipkom na kilometar, vi baš posjedate za sidom majke mi i ostalim bolestimaKo bude prolazio kroz Srebrenik,ima na fb ciganciča Draginja Kalinovic jebes za 20 30 km,cista uredna i lagana je za dogovor.
Ne znam jel te ko pito za mišljenje?Ono vi jebete?, pa da se meni dadne 200€ ne bi je takno šipkom na kilometar, vi baš posjedate za sidom majke mi i ostalim bolestima
nemam namjeru ulazit u raspravu sa degenima koji traže ciganke, ugodna ostatka večeri, uživaj u smraduNe znam jel te ko pito za mišljenje?
Sta se onda javljas koji kuracnemam namjeru ulazit u raspravu sa degenima koji traže ciganke, ugodna ostatka večeri, uživaj u smradu
Ako si joj svršio usta, to vrijedi i da sifilis dobiješ, jebeš kondom i budalu koja ga izmisli, samo rokaj burazSvrsio sam joj usta,posle toga nesto kao da se izasulo po glavicu,pomalo prolazi. Malo kao da mi smeta u glavicu,nesto kao da bridi. Pomalo prolazi,pa me zanima sta je to. Neka infekcija,sta je u pitanju?
Samo rokaj i Nevadi neka se Sifilis širiAko si joj svršio usta, to vrijedi i da sifilis dobiješ, jebeš kondom i budalu koja ga izmisli, samo rokaj buraz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|