Mozes ovo okaciti macku o rep. Kada si cekirao "Slažem se sa Pravilima i uvjetima korištenja i Politikom privatnosti." prihvatio si automatski sva pravila i nacin na koji ovaj forum funkcionise.dok ne podnesem tuzbu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes ovo okaciti macku o rep. Kada si cekirao "Slažem se sa Pravilima i uvjetima korištenja i Politikom privatnosti." prihvatio si automatski sva pravila i nacin na koji ovaj forum funkcionise.dok ne podnesem tuzbu
Pa ja sam jedan od Banjalučana koji se cjenkao, pristala si na ponudu koja nije ni mala. Meni opet sasvim OK za ono što mi je ponuđeno (ništa loše u namjeri da se uskladimo oko keša za realnu uslugu koju dobijemo). @lorente89 i u BL ima naravno konkurenciju. U krugu od 500m gdje je imala stan cure rade za 20, 30 do 50 KM, Al' šta da se radi tržište je slobodno...Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
Mozeli broj i meni od saneleMoze li broj od debele Sanele?
Tada u tom periodu sam ja dole na godišnjem, pa planiram da je posjetim ukoliko dođe u Tuzlu.Šta ima u TZ u tom periodu?
Ma nece vjerujBio sam jednom i dosta. Vjeruj mi da je do tebe, tako će ti biti i sa ostalim gradovima.
Sto mozeli recenzija pozZaobiđite bacanje novca samo
a kome ces tuzbu d apodnes matere ti! nego najbolje spamuj sto vise i omalovazaj admina pa kada procita nekad obrisat ce te ili banovat, e sad ako si na forumu pri reg ostavio bas licne podatke - ko ti je krivNevezano za temu ali zelim da obrisem profil. Par puta sam im pisao u onoj rubrici kontakt ali nema koristi , izgleda dok ne podnesem tuzbu . Zna ki netko kako izbeisati nalog s ove stranice?
ne radi ona vise. Zvali je da snima novi dio horora pogresno skretanjesunny Sarajevo, Independent | City of Love
A lady who will make your excited and intimidated at the same time ... domination ... I'm here to make their pain, humiliation and at the same time excitement ... verbal humiliation, gentle and rough massage the back, ...cityoflove.com
Ima li iko novi broj od nje?
Moze hitno za 20 km?Pa ja sam jedan od Banjalučana koji se cjenkao, pristala si na ponudu koja nije ni mala. Meni opet sasvim OK za ono što mi je ponuđeno (ništa loše u namjeri da se uskladimo oko keša za realnu uslugu koju dobijemo). @lorente89 i u BL ima naravno konkurenciju. U krugu od 500m gdje je imala stan cure rade za 20, 30 do 50 KM, Al' šta da se radi tržište je slobodno...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|