Da li je neko bio kod ove?
Najviše me zanima kako puši i općenito vase iskustvo.
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dosta recenzija o njoj samo kucaj na trazilici. Odlicna usluga...Da li je neko bio kod ove?
Hvala unaprijed
Moze li broj od debele Sanele?I 4 su fake..
Ima debela sanela ,lukavac
Nema ni nje u poslednje vrijeme, da se nije penzionisala.? Brcanska regija je slaba uvijek sa ponudom, jedino ići dalje jbg.pisano i opisano, ne bih da se ponavlja, pretraga majka...
Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
Šta ima u TZ u tom periodu?Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....
Greška za predhodni komentar, a ne može se izbrisati.Svrati u Tuzlu krajem jula - početkom avgusta....
U Sarajevu imas konkurenciju lutko..Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
Da je iz SarajevaIma li ko br kakve djevojke za veceras od 23-49 god hvala
Nevezano za temu ali zelim da obrisem profil. Par puta sam im pisao u onoj rubrici kontakt ali nema koristi , izgleda dok ne podnesem tuzbu . Zna ki netko kako izbeisati nalog s ove stranice?
Bio sam jednom i dosta. Vjeruj mi da je do tebe, tako će ti biti i sa ostalim gradovima.Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|