Scorpiusbih
Well-known member
Tužbu jel?Nevezano za temu ali zelim da obrisem profil. Par puta sam im pisao u onoj rubrici kontakt ali nema koristi , izgleda dok ne podnesem tuzbu . Zna ki netko kako izbeisati nalog s ove stranice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tužbu jel?Nevezano za temu ali zelim da obrisem profil. Par puta sam im pisao u onoj rubrici kontakt ali nema koristi , izgleda dok ne podnesem tuzbu . Zna ki netko kako izbeisati nalog s ove stranice?
Mostar?Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
DajImam ja kakanj..ako imas sta u zamjenu
Generalno je losa ponuda masaza u Sarajevu.Ko radi po vama dobru erotsku masazu u Sarajevu?
Mentalitet kasabe ne znam sta ove brazilske traže tamo ne zadržavaju se mnogo kada vide gdje su došle.Banja luka svaka cast dolazim opet uskoro na nekoliko dana Svratit cu i u Tuzlu najvjerovatnije tako da se vidimo uskoro.
Sarajevo je postalo dno dna, cjenkaju se oce za dzaba tako da vjerovatno necu vise ni dolaziti...
Moze i meni brojMoze li broj od debele Sanele?
Koja je to, i mene zanimaNeko nesto da napise o plavki u Miljacka zgradama kod binga
Da nija slicajno amr.Imam ja kakanj..ako imas sta u zamjenu
Slika od Crystal...?Mostar? Imam brojeva javit se u pp
Ivane imaš li šta provjerenoMostar? Imam brojeva javit se u pp
Da, javi se ppIvane imaš li šta provjereno
Ja i?Slika od Crystal...?
Najaviti"Najvicete" ?
More !
Tel: 064/677-677
|
|