Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zna napisati pravilno pisite...Koga vi karate ovdje, sve nepismene I ruzne..Iste slike kao https://www.cityoflove.com/detail.aspx?lang=en-US&dID=425886&dStaffID=0&Digest=/Av9AbamErPGNpxFDAkSeA&c=2141 pa mi je ovo malo upitno?
Ima li iko iskustva sa https://bih.ljubavni-oglasnik.net/o...nstagramcomtixi1992/oglas.php?id=128119&cid=4 , odgovorila je na instagram poruke s cijenovnikom ali nisam siguran opet da je legitiman profil..
moze li se jebatiMirsada, stara, poruzna, malo izmasira, i izdrka, mozes je drzati za guzicu i preko sorca po picki dirati al ne reaguje bukvalno, nista osim toga nisam uspio⦠stalno govori da je med sestra
pa napisao ti covjek topemoze li se jebati
SarajevoUtorak radim od 14h do 21h (sutra)
066-141-783 whatsapp
#crnka
BIH je generalno rasadnik zla i mrznje.Opet reklama o ovoj staroj..Vi niste normalni..
Samo o staroj Marini jer je reklamirate non stop..Zena horor I luda...BIH je generalno rasadnik zla i mrznje.
Isfrustrirana ,napacena i bahata sredina.
Boli te neka stvar ko koga reklamira.
Sticem utisak da si neka 'rava koja nema posla pa se ubacujes na svaku pozitivnu recenziju o nekoj...
Sto te boli Marina?Samo o staroj Marini jer je reklamirate non stop..Zena horor I luda...
Volimo lude jbgSamo o staroj Marini jer je reklamirate non stop..Zena horor I luda...
Jest, evo broj od joŔ jedne +387 63 604 425, kod ove @Zvonimir ide redovno, kaže "ona" da lik guta ne pljujeJel ovo Trandja
Jel zna neko
Prestavlja se kao cura :
+387 61 452 588
Sarajevo
Samo mi jos treba da za kurac uhvatim![]()
Treba onda da naplacuje 150 Eura pola sataLjudi Leona u BL nije uopŔte lažni profil kako je napisano, cura je super.
Mlada oko 22 god, lijepa zategnuta super tvrde guze i malo manjih sisa ali isto top, slike poŔalje od se javite, broj njen imate na AS oglasima.
80⬠pola sata 150 sat, dobra je voli promijeniti par poza, stvarno ekstra.
Blizu Stare Ade je. Ocjena 9/10 Äista preporuka
Sto te boli
Ne boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..Sto te boli Marina?
Jest jest zajebana pravoNe boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..
I mene je pokusala zajebat al ja se nisam daoJest jest zajebana pravo![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|