Pa kakav ti je kolega bio i kakvo povjerenje imaš u njega koji je bio kod nje a tražiš neku drugu recenzijuPozdrav...sada mi kolega javlja kao bio kod sneze...i uvela masazu sa zavrsnicom u usluge...ako neko ima recenziju...neka napise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakav ti je kolega bio i kakvo povjerenje imaš u njega koji je bio kod nje a tražiš neku drugu recenzijuPozdrav...sada mi kolega javlja kao bio kod sneze...i uvela masazu sa zavrsnicom u usluge...ako neko ima recenziju...neka napise...
i onda moras uplatiti bon da bi se vidjeli hahahah i posalje neki njen videoAli moraš priznati da se potrudio, napravio je profil na cityoflove, pa onda ovdje da kaže da je Tamara Bojanić u Sarajevu i da će probati stupiti s njom u kontakt
sta god da je cura je i lijepa i zgodna i ljubazna i strpljiva. higijena vrhunska061-025-584
Kakvim poslom se baviš?Ponedeljak od 14h do 21h.
Sama radim.
Sarajevo.
066-141-783 whatsapp
#Crnka
Casovi pravilnog disanja.Kakvim poslom se baviš?
PovratioI, jesi li prodisao na malu surlu ?
Ja ba kaze salji mi 3 km kredita... ma mrs klosaru jebemti sveHoce da mu platis dopunu da posalje
Zweite nichts gut, Milos kaputTwo bad Milos dead
one da daju broj ne bi stojale pored puta bgte nego bi cekale d aih se pozove i dogovoriVidim je na stupu i dalje tibre imali ko broj?
jel 30 ili 5, odluci se jbtedajem broj od jedne sa mojmila sto pusi za 30km za 5 km dopune
po cemu je poznata retardeOvo je poznata Tamara bojnic i trazi 300KM za 1h , jeli skupa za BL
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|