Inkognito1405
Active member
062/095/133. Rece mi drug da ne preporucuje, bas se zjanio, iznad Bascarsije, prljavo, svhetlo joj ne radi, ona pozurila. Ne znam vasa iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio taman u pravu si ima preko 40 i pivski stomak vratio se s vrata ne preporučujem,jedino ko je došao iz Legije stranaca ili bio na brodu 6 mjeseciOva izgleda ko da joj je 45 a ne 25
Aj Mico draga objasni nama običnim smrtnicima po čemu ste vi kompletnije i sposobnije ličnosti ? Koliko si jaka ličnost i koji cilj pratiš ?Gospodo...ako su vasi komentari...recenzije...koje sam trazio...onda ste promasili temu...pustite te komentare iz privatnosti...znam samo reci da sve persone koje su u ovim vodama su kompletnij i sposobnije licnosti od obicnih smrtnika...imaju jaku licnost...gde prate licni cilj..
Jel jebo ovu ikad iko? Stalno se oglasava al nigdje pravu recenziju da procitam? Ili je XbonZgodna crna hercegovka.
Danas Utorak u Banja luci
Svi dogovori na whats up, na broj: 063161953
Jel jebo ovu ikad iko? Stalno se oglasava al nigdje pravu recenziju da procitam? Ili je Xbon
Nije X bon, imaš i recenzija. Ostavljen je kontakt gdje se možeš dotatno informisati. Samo keš prima, očigledno je to problem kod momaka koji bi da probaju nešto...Jel jebo ovu ikad iko? Stalno se oglasava al nigdje pravu recenziju da procitam? Ili je Xbon
Ja trebinka kucao mislim da hocu samo eto me zanimalo jel ko bioRezultati pretrage za upit: crna hercegovka
forum.ljubavni-oglasnik.net
3 stranice o njoj a ti pitas jel jebo iko.. haman ti mrsko pretrazivat, sve i da niko nije jebo haj da ti jebes pa nama napises recenziju
Da nije Melica Tuzla?Imam ja broj jedne iz Tuzle 96godiste,sisa je ko lubenica,100km 1h
Jel debelaDa nije Melica Tuzla?
Kad Ce Hercegovka u MostarZgodna crna hercegovka.
Danas Srijeda u Banja luci
Svi dogovori na whats up, na broj: 063161953
Ko je ta, kakva je? Mozes li mi vise info u pp?062/095/133. Rece mi drug da ne preporucuje, bas se zjanio, iznad Bascarsije, prljavo, svhetlo joj ne radi, ona pozurila. Ne znam vasa iskustva
Imam i ja pa se ne hvalimImam ja broj jedne iz Tuzle 96godiste,sisa je ko lubenica,100km 1h
Napisan je ispodMože broj
Majmun ti je jebo mamu u supak pa je tebe rodila takvog.Romkinja?, ako je ono tebi romkinja ti oči nemaš majmune, bolje nisi ni jebo očigledno
pa daj je da i ja vidim to :'DImam i ja pa se ne hvalim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|