Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi iz koje perspektive gledaš...Napisat cu samo jadan onaj njen muz
I dijete, dok on ide i radi nema ga po par dana ona samo naskace...
Gospodo...ako su vasi komentari...recenzije...koje sam trazio...onda ste promasili temu...pustite te komentare iz privatnosti...znam samo reci da sve persone koje su u ovim vodama su kompletnij i sposobnije licnosti od obicnih smrtnika...imaju jaku licnost...gde prate licni cilj..Zavisi iz koje perspektive gledaš...
Dok on naskače po par dana okolo, ona radi i donosi pare u kuću. Što je onda jadan muž?
Moze li broj u pp zagorio samJavi se u pp
Ponedeljak od 14h do 21h.
Sama radim.
Sarajevo.
066-141-783 whatsapp
#Crnka
Gospodo...ako su vasi komentari...recenzije...koje sam trazio...onda ste promasili temu...pustite te komentare iz privatnosti...znam samo reci da sve persone koje su u ovim vodama su kompletnij i sposobnije licnosti od obicnih smrtnika...imaju jaku licnost...gde prate licni cilj..
Nije ni ona sama sa sobom bila. A ne da je neko iz Mostara bio sa njom.Jel iko bio sa ovom u Mostaru?
Je li ko probao?Je li neko bio sa ovom sto je broj 061668868
Kaze dolazi u četvrtak u mostar
Ne bi baš rekao, mislim da sam je danas vidio u Mepasu, bila je malo dalje pa nisam 100% siguran…Nije ni ona sama sa sobom bila. A ne da je neko iz Mostara bio sa njom.
DaJe li ko probao?
Daj kakav info vrijedi li, koliko godina ima?
PpDaj kakav info vrijedi li, koliko godina ima?
Poslala mi je neke fotke, ali ne otkrivaju mnogo..
Ova izgleda ko da joj je 45 a ne 25
Jel itko kod ove probo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|