the.notorious
Member
Jel bio neko kod nje, navodno prije par dana bila u Atik mahali i evo opet ima oglas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki jad moras biti da uvaljujes brojeve od djevojaka koje nemaju veze sa ovim poslom?
Iz osvete, ljubomore ili cega vec, ovo je strasnO
Zar jos moras pitati? Pa vidis stanje nasih forumasa...jel moguce da ljudi jebu onu sto stopa na ulazu u mostaru….
Imam ja jednu iz DobojaTeslic tesanj doboj prnjavor maglaj razmjena cura sto nisu na oglasu
moze brojImam ja jednu iz Doboja
Na koju mislisJel neko probao ovu iz Tuzle sto ima muza, jel vrijedi?
Ma znam ja proceduru, nije stvar u tome, nego mi je fascinantan taj sklop tih ljudi koji nekome bukvalno se useru u zivot samo zato jer su odbijeni ili nesto slicno.Zato prvo nazoves i pitas da li si ti dala oglas. Ne kazes kakav. I odmah ce ti biti jasno da li je neki idiot dao lazni broj. Ovdje na forumu je 99% laznih brojeva, stoga NIKAD ne nasjedajte, samo pitajte da li je dala oglas.
Koja?Jel neko probao ovu iz Tuzle sto ima muza, jel vrijedi?
Navlakusa ova se guzi u 16 ma kakvi svrsi i cao, nego joj oglas zvuci primamljivo svi mi volimo brzinski ga otresti ali kvalitetno, a ovo je samo marketing.Jel ko bio kod ove
Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Samo brzo druzenje svrsi i cao
Pa jesil bio? I sta ti znaci navlakusa, jel fake?Navlakusa ova se guzi u 16 ma kakvi svrsi i cao, nego joj oglas zvuci primamljivo svi mi volimo brzinski ga otresti ali kvalitetno, a ovo je samo marketing.
Druze, jesi kad odradio Mensu...?Jel ga bar izdrka kako valja? Aj to sto je ona arogancija njena stvar, ali da bi zaradila i tih 100 marki treba se potruditi , nema u zivotu nista dzaba , nema džabe ni kod stare babe to vazi i za ove maserke..
Sonja skupa za održavati ne druže nit je nešto wao niti ne toliko mlada.Ona je zgodna mlada, svi je zele pokarat, ona je pravo dobra, al' je skupo odrzavat.
Salji pp ako moze brojImam ja jednu iz Doboja
Arogancija prema klijenteli i bahatos.Jel ga bar izdrka kako valja? Aj to sto je ona arogancija njena stvar, ali da bi zaradila i tih 100 marki treba se potruditi , nema u zivotu nista dzaba , nema džabe ni kod stare babe to vazi i za ove maserke..
Druže o njoj se pisalo xxxy puta..nije navlakusa već ludaca cura psuje galami viče.Pa jesil bio? I sta ti znaci navlakusa, jel fake?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|