Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zasto objavljujes ako nema potrebe komentarisat i pisat a saam si napisao elaboratDruštvo,
ima nešto što sam vidio u Tuzli a tako nešto slično nigdje nisam.
Bio sam u restoranu Ječmište (izlaz iz TZ prema Husinu) , subota veče. Vise nego solidna muzika,posjeta i opsti ambijent .
To što me je posebno iznenadilo je da su za više od 80% stolova po dvije ili tri žene od mlađih do sredovječnih bez ijednog muškarca . I sve piju uglavnom vino ili pivo. Ja nemogu zamisliti da se u takvom ambijentu nemože neka skontati . S vaka od njih uglavnom nije lošija od svih ovih koje potražujemo po oglasima i preporukama.
Razmislimo dali su sva naša navodna opravdanja da na brzinu tražimo na oglasima nešto, zaista razlozi ili samo za nas neka opravdanja.
Ipak u Tuzli ima lijepog izbora ali treba se potruditi.
Nema potrebe da ovde sad o ovome pišemo i komentarišemo
Muskarci su pozeljna roba dok im daju velike iznose novca. Cim se pojavi igrac koji daje vise, ispadas iz igre. One tu sjede i na aukciji su. Ovo su vremena kad muskarci trebaju samo kad daju velike iznose, ovi po nekoliko stotina eura ne piju vode. S obzirom da i ovdje mnogi kazu novac nije problem, vidimo gdje se takodje nalazi problem. Kad bi se to sve bojkotovalo, trcale bi one i za 100 eura, ovako ne moraju.To što si vidio u Ječmištu, to je trend koji vlada već zadnjih desetak godina, djevojke ili žene same za stolom bez muškaraca i ne žele uopšte muško društvo da im kvari ugođaj, ženske teme i ženski razgovori,muškarci su nepoželjni tu, nažalost je tako, ako im probaš prići ili nešto slično, odma te ponize...to je sve u skladu sa ovim jednospolnim brakovima...muškarci su postali nepoželjna roba..
Pozdrav,
U Banja Luci kada budemo odgovaracu na poruke to je vjv oko 17/18h !
066-141-783
#CrnkaSofija
Mostar je grad u Bosni i Hercegovini, kulturno i gospodarsko središte Hercegovine te upravno sjedište Hercegovačko-neretvanskog kantona. Ime je dobio po čuvarima mostova (mostarima), na obalama rijeke Neretve. Grad je poznat po čuvenom Starom mostu, izgrađenom u 16. stoljeću. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture svijeta.Mostar ?
Ha jesil ga istresoBio prvi put kod crnke i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen dobra je picka i bas opustena komunikativna nije nadrkana ko neke definitivno moram ici ponovo![]()
Javi se u pp imam jaIma li tko broj ona starke iz otesa
Sve preporuke za Sofiju i Crnku,raja prava.
Popušiti"Sve preporuke za Sofiju i Crnku,raja prava.
Nemojte se samo cjenkati ahhaha odmah ćete pokupiti
Stvarno ljudi obe su top.
Mozeli broj u ppKontakt?
Moze broj od te sisulje sa kosevskog?
Moze brojImaš sliku pošalji ili br.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |