Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas niko nema broj
Sa Kosevskog ispravkaImali neko broj od ove iz valesica https://forum.ljubavni-oglasnik.net/attachments/6352/
Proslijedi ako nabavisSa Kosevskog ispravka
Nije aktivna vec par mjeseciSa Kosevskog ispravka
Bio i ja, extra je.Bio prvi put kod crnke i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen dobra je picka i bas opustena komunikativna nije nadrkana ko neke definitivno moram ici ponovo![]()
Vrh mala![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
Evo jedne male plavke iz Sarajeva zgodna trudi se ima socnu guzu radi sve ako ste uredni naravno.Ako nemo ima provjeren broj za razmjenu javite se u p.p![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
Moze broj u ppBio i ja, extra je.
Moze li i meni broj? HvalaMoze broj u pp![]()
Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.
To što su ti se javili, nisu se javili zbog toga što je njima tebe žao nego da im daš broj da idu da guze. Htio ti to skontat, priznat sebi ili ne, uzmi kako hoćeš ali to je tako.
Jel u hitnoj?Nije loša, kondom obavezan i koristi i neki gel, meni se nije svidjelo...100 eura jedna partija..
Crnka je vrh. Drugu ne znam.Zna li neko kakve su crnka i sofija. Godine i izgled?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?Bio i ja, extra je.
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?Bio prvi put kod crnke i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen dobra je picka i bas opustena komunikativna nije nadrkana ko neke definitivno moram ici ponovo![]()
Svidja li se tebi sifilis, sida i ostalo? Meninje cura ok i dobro je i zbog mene i zbog nje kondom.Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
Jesi i ti njoj lizao pičku preko vrećice?Svidja li se tebi sifilis, sida i ostalo? Meninje cura ok i dobro je i zbog mene i zbog nje kondom.
Svidja mi se pusenje, sad jebiga ako nece bez gumice sta ja tu mogu ovih dana u bl i nije neki izborSviđa ti se pušenje sa gumicom?
Sviđa ti se pušenje sa gumicom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |