Ja jaU Banjoj Luci uhapšene Brazilke koje su pružale seksualne usluge za novac
U Banjoj Luci su danas uhapšene dvije državljanke Brazile koje su pružale seksualne usluge za novac.www.klix.ba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jaU Banjoj Luci uhapšene Brazilke koje su pružale seksualne usluge za novac
U Banjoj Luci su danas uhapšene dvije državljanke Brazile koje su pružale seksualne usluge za novac.www.klix.ba
Gdje se nalazi Sanny?Jeli cemu ova "Sanny"
+387 63 803 441
Vrijedil otici ?
Sarajevo, ali ne znam odgovori li ikome, ja joj se i javljao samo seen ostavila.Gdje se nalazi Sanny?
U odnosu na većinu vrijediJeli cemu ova "Sanny"
+387 63 803 441
Vrijedil otici ?
A ja sam ovdje napisao za sunny, ne znam za tu sanny jel to ista djevojka.Sarajevo, ali ne znam odgovori li ikome, ja joj se i javljao samo seen ostavila.
Ima li iko ovdje da je dogovorio susret sa njom ?
Hapse po BL ko ce se sada oglasavatiJe li bas tako losa ponuda u BL ili se samo cuvaju brojevi, predpostavljam za zenidbe ili nesto poput
Jebena situacijaHapse po BL ko ce se sada oglasavati
volimo lisice sreca i pendrekeHapse po BL ko ce se sada oglasavati
Pa upravu su i treba.. dosle nama hljeb iz usta da uzimajuU Banjoj Luci uhapšene Brazilke koje su pružale seksualne usluge za novac
Necemo sig do avgustaKAd ces u Mostar
Dobre picke300x opisane na forumu
A vise od svega pare (novce)volimo lisice sreca i pendreke
Ovo ono dijete past ces bona za pedofilijuNecemo sig do avgusta
Dok ste tamo posaljite nam Snezanu ovamoDa 13.06-14.06-15.06-16.06
#CrnkaSofija
Neka malo zdrave konkurencijePa upravu su i treba.. dosle nama hljeb iz usta da uzimaju
Može koja slikaDobre picke
Javis se i dobijes slike i info
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|