Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, sada je dobar kao i bio pre tri godine.Dobar je Beograd, uživaj jašta![]()
Doci cu ja iz Sarajeva za BG mozeeeeNe planiram dolazit
Sada radim u Bg za 350€/ sat i ništa mi ne fali
Trta izgleda nakon ovih hapsenja Brazilki,vise se ni materi kad zove na rucak ne javljajuJednom se javila i vise neodgovara nikako zvoni a nece se javi niti da odgovori na poruku
Da nisu Mirelu i Gringu uhvatili, obe su onaj dan bile u BL, a nakon uhićenja nema ih više na EGE-uTrta izgleda nakon ovih hapsenja Brazilki,vise se ni materi kad zove na rucak ne javljaju![]()
Koja je iz Lukavca, poznavao sam neke dok se nisu udale. I ima jos jedna koja radi sa muzem ili sta joj je vec. imas nekih vise informacija?jel bio ko kod ove iz Lukavca ?
Suština je istaPreformulisi: Nije valjda d anesto ima u Tz i Doboju![]()
Presusilo sve druze,a picki na sve straneMomci ima li neko kontakt od neke iz Tuzla, Zvornik, Bijeljina ili okolina, ljubi vas brat![]()
Isto tako hahNešto kvalitetno za Sarajevo ili Lukavicu večeras ali domaće? Pare nebitne.
Bajg sve postene, nijedna se ne jebePresusilo sve druze,a picki na sve strane![]()
Valjda ce me neko iznenaditi i poslati neki kontaktPresusilo sve druze,a picki na sve strane![]()
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |