Hvala tiPrije tjedan dana je bila napravila profil Mirnesa na EGE-u, isto sve ovako pisalo.
Netko je bio pisao da joj se javljao, ali traži xbon, uglavnom zaobiđi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala tiPrije tjedan dana je bila napravila profil Mirnesa na EGE-u, isto sve ovako pisalo.
Da ja sam pisao, napiše da je u Mepasu u hotelu, kada joj se javiš da si u Mepasu kaže ima dole trafika uzmi x bon, fol ne radi sama mora ona platiti nekom nešto…Prije tjedan dana je bila napravila profil Mirnesa na EGE-u, isto sve ovako pisalo.
Dogovaro s njom, ko kurac komunikacijaZna li iko išta o ovoj Sabini iz linka?
Jeli bio ko kod nje?Jeli ok cura?Sabina Mostar, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Ova Priscila nije fejk, na profilnoj joj slika iz Sinatre, to je onaj kafić u orci.Da ja sam pisao, napiše da je u Mepasu u hotelu, kada joj se javiš da si u Mepasu kaže ima dole trafika uzmi x bon, fol ne radi sama mora ona platiti nekom nešto…
Stara otrcana fora lažnjaka navučenog na kocku
Zaobiđite
Ima li neko nešto za Mostar ?
Ima ova nova Brazilka, crnkinja jel bio neko ?
Imaš ovu Jessicu, netko je pisao recenziju o njoj kad je bila u Tuzli, znam da je pohvalio, a 100e pola sata, pušenje bez gumice, ima lizanja i ljubljenja, isplati se otićiIma li neko nešto za Mostar ?
Ima ova nova Brazilka, crnkinja jel bio neko ?
Ta regija je mrtva.Nije valjda ljudi da nema nista Tuzla-Doboj
Radi mala 061025584Radi li vise ona mala sa Stupa, studentica ili šta je vec, nedavno je hvalili svi
ma ti ces da letis zbog spamanja sa bonasicama majmune jedan retardiraniAko ima iko od moderatora nek utiša ovog jazavca!!!
Izgleda ako ima neko neki kontakt bio bi mu zahvalanTa regija je mrtva.
Ma lakše stupiti u kontakt sa Ronaldom, nego sa tobomUtorak od 13h do 19h (danas)
066-141-783 whatsapp
#crnka
Utorak od 13h do 19h (danas)
066-141-783 whatsapp
#crnka
Xbon prevara,zaobiđi drugZna li iko išta o ovoj Sabini iz linka?
Jeli bio ko kod nje?Jeli ok cura?Sabina Mostar, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Jel i dalje 300KM za pusenje s gumicomUtorak od 13h do 19h (danas)
066-141-783 whatsapp
#crnka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|