BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A sto slobodni idu kod prostitutki znaci da su toliki gabori da u realnom životu ne mogu naći sta ce nabiti na kurac
Ja kao slobodan idem kod prostitutki jer je kod njih samo "moneytalk" dakle ne treba ti prica nego pare i to mi je lakše, ne trebaš se nervirati i sekirati hoće li s tobom , pa onda ljubomora i sve ono najgore jer je na fin nacin danas tesko doci do picke da te ono neka zagotivi, kod kurve ne moras razmisljati je li joj se svidjas i ono znas vec muske "probleme" oko žena. Nema to veze jesi li gabor ili ne ženski mozak gleda nesto dublje ni bog ne zna sta one hoće. Eto zašto slobodni idu kod prostitutki.

Banja Luka da li se slazete da sledeci mjesec dodjem i povedem drugaricu, bice trojke uglavnom?

Ja i ona smo bas razlicite sto se tice izgleda tako da mislim da ce biti super za vas.

Ako se odlucimo doci najavicemo jos a dosle bi 14.06 (petak,subota i nedelja)

#crnka🖤
Puši li i drugarica sa gumicom kao i ti ili ste i tu različite? :ROFLMAO:

Naravno da može,nisam protiv samo sam napisao da volim to što su mnogi iznijeli svoje mišljenje.
Inače je djevojka iz uskog kruga onih koji su s njom i nema veze vjerovatno ni s kim s foruma. Želio sam podijeliti svoj problem a ne da bilo kome proturječi.
Tebra ti sa nama podijeli svoj problem ali ne rece sto je razlog ? Zbog radi cega je uradila to?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh