Kurvica22
Well-known member
Slazem se potpuno ima i kod tebe ludaka citam vecCura čak i radi po svojim slikama
Na znam na šta ljudi računaju ali ok, navikla sam već
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se potpuno ima i kod tebe ludaka citam vecCura čak i radi po svojim slikama
Na znam na šta ljudi računaju ali ok, navikla sam već
Crystal moze li se staviti slike starije na ege ti znas molim te kako to funkcionise?Radi klinac.
Prvo kaze slike su malo starije.
A kad dodjes duplo veca nego na slici.
gdje god pogledas bubuljice neke.
Kad dolaziš u Mostar, prije oko mjesec dana si rekla za oko 45 dana?Ne dolazim
Stavljaju se sve slike koje hoćeš, samo moraš posle proći verefikacijuCrystal moze li se staviti slike starije na ege ti znas molim te kako to funkcionise?
Završavam Bosnu za 10 dana i to je toKad dolaziš u Mostar, prije oko mjesec dana si rekla za oko 45 dana?
Pa da to da si ti ta osoba kontam,nit sam uopste rekla da su slike starije,ma ne bitnoStavljaju se sve slike koje hoćeš, samo moraš posle proći verefikaciju
"Ispade ti, ispade, a svaka fa vrati kad ispadne "Daleko smo, ja sam u Mostaru, ali nije ni u mene blavorako ispane, ima ga vratit
![]()
Završavam Bosnu
Završavam Bosnu za 10 dana i
za 10 dana i to j
Javi mi u pp broj da se dogovorimo za vidjenjeZavršavam Bosnu za 10 dana i to je to
Stavi chatNe lazi imam chat
Hitno jeStavi chat
Crystal u kojem si gradu trenutno ?Završavam Bosnu za 10 dana i to je to
Bolesnik zao mi te stvarno ti si za psihijatrije al fakatDok je crystal tu ima da ugovorim sastanak i vodim te sa sobom živino.
Ti ces gledat sa strane kako se to radi i ucit a onda te vodim u banju da se odkiselis.
Na tebi ima prljavstine od titinog vakta
Stavi chat junakIzvini se za to
Nemoj mene mešati u konflikt, ja sam na njenoj straniDok je crystal tu ima da ugovorim sastanak i vodim te sa sobom živino.
Ti ces gledat sa strane kako se to radi i ucit a onda te vodim u banju da se odkiselis.
Na tebi ima prljavstine od titinog vakta
Ok možeDat cu ti 300€
Lule44Hajmo da se kupamo svi zajedno, naću apartman sa kadom
Nedo Bog Nikom ove pametiLule44
New member
Prije 3 minutaNovo
Kurvica22 je napisao(la):
Ma nista uzivam dok se ti nerviras kupi si leksic
Hahaha ma de zajebajem se
U zivotu te nisam vidio
Jesam Sale providan si al znas kako rjesavam jaJesi to pocela sam s sobom pricat
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|