Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro si skužio tupane. Ovo je forum za recenzije ali ne za recenzije sa natpisom Top secret! Jebo te kurva, uvalila te u problem, a ti glupan ne vidiš to. Ili si sve izmislio da bi dobio na važnosti odmah po registrovanju na forum?Vidi se ko sere jbg. Ovo je forum koji ima za teme iskustva i recenzije.
Ja podijelio svoje iskustvo i našao se ti kojem to smeta.
I meni smeta sve što si ti do sada objavio ali ti se nisam obratio.
Kažem ti jednostavno me zaobiđi.
Ko je glupan mislim da ne treba naglašavati jer ovo nije samo forum za recenzije nego i za iskustva.Dobro si skužio tupane. Ovo je forum za recenzije ali ne za recenzije sa natpisom Top secret! Jebo te kurva, uvalila te u problem, a ti glupan ne vidiš to. Ili si sve izmislio da bi dobio na važnosti odmah po registrovanju na forum?
Usput, vidi se koliko krivu percepciju imaš! Ne smeta meni uopšte, nego sam se osvrnuo na to da se sa takvim problemom ide tamo gdje mu je mjesto, a ne na forum gdje se priča o kurvama i još pri tom kriješ kurvin i broj i ime. De idi stani bolan ispred ogledala, skuži se sam.
Mogul brojeviIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Imas broj lidije?lazovcina koja mi pise u inbox miali da sam lidija ucjenjuje me za sex skrinsatao sam ali nece da mi posalje javno da objavim izg da se osvecuje lidiji sto ga blokala
I meni trebaImas li kontakt
Daj broj od nekeIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Za sve ostale informacijeMoze neko sredit bijelo u sarajevu molim vas.Ajmo braco bosanci ocajan sam hahha nagradim vas s cim ocete
Koji.br.mob.piz.Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69
Ajmo legendo daj neki broj hahahaha ako ikad dodes u zagreb vratim ti usluguZa sve ostale informacijetu sam
Pošalji mi privatnu poruku ne mogu da ti pišem iz nekog razlogaAjmo legendo daj neki broj hahahaha ako ikad dodes u zagreb vratim ti uslugu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|