Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje Sonja radiImali sta novo u Sarajevu erotska masaža osim Sonje i Marine.
LukavicaGdje Sonja radi
pa dobra je SonjaLukavica
Ovo je reć avion
Zna li neko nešto o ovoj?
Da, bio samOvo je reć avion
odes na njegov profil pa kliknes zanemari, mislim da onda neces vidit sta piseIma li ovdje kakav admin
Uznemirava me rampad12
Prvo trazi brojeve a kasnije pise nepovezanosti neke nije dobar.
moze li se kako blokirati ovdje
dobicu anksioznost od stanja baterije
Idi i ne vracaj seNeću u Sarajevo, @acko i @lorente89 pljuju po meni, odlazim iz Bosne i odsad radim samo OnlyFans
Gdje si trenutno? Kako se može doći do tebe?Neću u Sarajevo, @acko i @lorente89 pljuju po meni, odlazim iz Bosne i odsad radim samo OnlyFans
Najbolje jarane da je oženiš, nećeš ti to izdržatiEvo opet nesto da napisem
Bio sam i danas sa Crystal,malo mi bilo sinoc
Dogavaram se sa njom da dodjem u Brcko a ona mi predlozi da ona dodje u Bijeljinu da izadje malo iz stana i da se malo provoza.
Ja normalno prihvatim.
Pa ovo je onda jedinstvena prilika da im se svi lijepo ovdje najebemo mile majke, bez da nam mogu bilo šta!Forumasi da vas brzo obavjestim i nestanem. Dobio sam informaciju da ovaj forum i topic vezano za BiH uveliko cesljaju domace agencije, MUPovi oba entiteta, a narucito Sipa. Bez medija se sve odvija, kao da se ne dize prasina, a palo je do sada kao bruku ljudi, kako klijenata tako i "ponudjacica". Iz prve je ruke info, pa kako god ko hoce neka shvati. Moglo bi se nadrljati dobro. Poz.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|