Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine Dorate zar se tako psuje i to u Ramazanu ccccMa i treba sve pogasiti i pohapsiti
Jbt BOG maloumni vise i postavljanje imena i prezimena
Vidis kakvih idiota ima pita za zene il djevojke imenom i prezimenom
Ajd sto lice na gargamele nego sto su ograničeni ko pepeljare.
Fuj bog vas jebo
Ma i ti mi popusi glupane visis ovdje 0:24 i jos uvijek cmizdris za Crys svi je jebase a tebi neda jos si i sok platio a picke dobio nisi.Sine Dorate zar se tako psuje i to u Ramazanu cccc
Bio ja drug 5 dana sa njom kad je u Mostaru bila, pičketina mala, samo naprijedNeko bio kod ove brazilke Livia sa ege, 19 godina, brutalan picic po slikama?
Ne cmizdrim, dala ne dala puca mi kuracMa i ti mi popusi glupane visis ovdje 0:24 i jos uvijek cmizdris za Crys svi je jebase a tebi neda jos si i sok platio a picke dobio nisi.
Nedas joj mira sta god napise ti se odma na to nadovezes
Nedaj mu Crys pa makar
Šta je toliko problem sa njom? Na slikama je okiTo je ona mrtva kobila sto je bila na kobiljoj glavi..fuj, ako voliš nekrofiliju onda ok
Ima li neko iskustva sa
nisam nikad licno bio ali navodno je jednaka lutki na napuhavanje, daje sveukupno 3% truda tokom seksa za razliku od vecine njenih koleginicaŠta je toliko problem sa njom? Na slikama je oki
Pa druze ,vidis ovde puno kretena koji su spremni dati 300,400 I vise za sex.eto sad izracunaj.Ja sam jednom kontaktirao neku malu Brazilku i ona mi dala lokaciju u SCC u u onaj hotel joj je smještaj, pa jbte zar je moguće da imaju toliko para da plaćaju hotelske sobe za kurvanje.
Ukucaj na google nekrofilija..ako ne znas sta znaci..Šta je toliko problem sa njom? Na slikama je oki
ciganka mrtva sto ovaj kaze ko da si je maljem udario pa jebes, ma ono se opisati ne moze kakvo je ono smece.Šta je toliko problem sa njom? Na slikama je oki
Moze link njen u pp da vidim kako izgledanisam nikad licno bio ali navodno je jednaka lutki na napuhavanje, daje sveukupno 3% truda tokom seksa za razliku od vecine njenih koleginica
ma joj ona je old school rava sa oglasa, ja sam godinama imao broj a nisam otisao (mada meni ne smeta ta vrsta zive nekrofilije ako samo hocu da ispraznim jaja a ne da se zabavim) pa ti ne mogu nista pokazati, ako naidjes na crnokosu zenu sa ogromnom guzom i tetovazom sapa na istoj, to je onaMoze link njen u pp da vidim kako izgleda
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|