Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu tamnopute ova losa istetovirana ova dr niza je malo ide ona pa guzica metar iza nje hahaEv upravo u scc sarajevo sam sreo 2kurve s ege znaci jedna ima guzicu treba ti 40centi da je sa guza dohvatis druga je losa nekakva al ova ima supak havarija
Kod mene bile 2 u apartmanu, kaže 10 dnevno klijenata pa ti vidiOva seta po scc ! A ta ako nisi bio kod nje to je laznjak bio sigurno! Gdje ce uzeti sobu u hotelu da ulazi izlazi po 5ljudi dnevno! One sve vecinom stan na dan bukiraju na booking i to je to!
Kakva je ta niža uživo? Jel makar fina za pogledati osim velike garaže?Jesu tamnopute ova losa istetovirana ova dr niza je malo ide ona pa guzica metar iza nje haha
Neka prate ali ako me uhvate sto plaćam jebacice svojim pošteno zarađenim parama ne plaćam njihovim, onda neka mi daju svoje žene da jebem.Dakle prati se i ova stranica od strane MUP RS a i MUP FBiH...
Ha?Ipak se ispostavilo da u zapadnom Mostaru djevojcice imaju veca muda.Ugasi ih Istok hahaha
Ako se dobro sjecam, neko je pisao da policija ne dira ove sto samostalno rade. Samo koje imaju makroe i slicno.U Banjoj Luci otkrivena grupa koja seksualno eksploatiše strane državljanke, žrtve bile Brazilke
Na podruÄju Banje Luke je realizovana akcija u borbi protiv meÄunarodnog vrbovanja radi prostitucije. Žrtve su dvije Brazilke koje su dvije osumnjiÄene osobe is...www.klix.ba
Ko je jebo jebo
mozel broj ako nije probEv upravo u scc sarajevo sam sreo 2kurve s ege znaci jedna ima guzicu treba ti 40centi da je sa guza dohvatis druga je losa nekakva al ova ima supak havarija
Samo sakuplja brojeve,,nista ne daje za razmjenuTeslic doboj tesanj razmjena moze I prnjavor maglaj
Lijepa je u licu ostalo nisam primjetio od "garaže" hahahaKakva je ta niža uživo? Jel makar fina za pogledati osim velike garaže?
Normalno,jer ona kad samostalno radi to je prekrsaj samo,a kada ima makroa to je onda krivicno djelo jer je organizovanoAko se dobro sjecam, neko je pisao da policija ne dira ove sto samostalno rade. Samo koje imaju makroe i slicno.
To je ona mrtva kobila sto je bila na kobiljoj glavi..fuj, ako voliš nekrofiliju onda okcao, je li ko bio sa Crnkom iz Hrasnog sa istetoviranim shapama na guzici?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|