Crystal
Well-known member
Ma jok, možda hoće kurca+38766713766 forumaš sad me zvao, konta ja sam jebozovna Crystal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, možda hoće kurca+38766713766 forumaš sad me zvao, konta ja sam jebozovna Crystal
Daj mu onaj svoj debeli dildoMa jok, možda hoće kurca
Ja sam jednom kontaktirao neku malu Brazilku i ona mi dala lokaciju u SCC u u onaj hotel joj je smještaj, pa jbte zar je moguće da imaju toliko para da plaćaju hotelske sobe za kurvanje.Ev upravo u scc sarajevo sam sreo 2kurve s ege znaci jedna ima guzicu treba ti 40centi da je sa guza dohvatis druga je losa nekakva al ova ima supak havarija
Ova seta po scc ! A ta ako nisi bio kod nje to je laznjak bio sigurno! Gdje ce uzeti sobu u hotelu da ulazi izlazi po 5ljudi dnevno! One sve vecinom stan na dan bukiraju na booking i to je to!Ja sam jednom kontaktirao neku malu Brazilku i ona mi dala lokaciju u SCC u u onaj hotel joj je smještaj, pa jbte zar je moguće da imaju toliko para da plaćaju hotelske sobe za kurvanje.
A zašto lupaju onolike cifre već da bi mogle na visokom nivou se jebatiJa sam jednom kontaktirao neku malu Brazilku i ona mi dala lokaciju u SCC u u onaj hotel joj je smještaj, pa jbte zar je moguće da imaju toliko para da plaćaju hotelske sobe za kurvanje.
Ekipa iz BL imate li inf. Vezano za hapšenje dvije brazilke i dva muškarca vezano za prostituciju. Danas bila hapšenja.
Šta ti je pravna država, eto dijaspore nazadHapšenje u Banjaluci zbog prostitucije, dvije Brazilke bile sa osumnjičenima (FOTO)
BANJALUKA- Policija je danas u Banjaluci uhapsile dvije osobe zbog navođenja na prostituciju.www.nezavisne.com
Dakle prati se i ova stranica od strane MUP RS a i MUP FBiH...Hapšenje u Banjaluci zbog prostitucije, dvije Brazilke bile sa osumnjičenima (FOTO)
BANJALUKA- Policija je danas u Banjaluci uhapsile dvije osobe zbog navođenja na prostituciju.www.nezavisne.com
ali pogledaj sta pise, ganjali su organizatore, cure su se eto bas tamo zatekle u to vrijeme. kakve su kazne po tom pitanju u bosni ?Dakle prati se i ova stranica od strane MUP RS a i MUP FBiH...
Nabijem ih na kurac nek prateDakle prati se i ova stranica od strane MUP RS a i MUP FBiH...
Domaćima između 1000 i 2000 marakaali pogledaj sta pise, ganjali su organizatore, cure su se eto bas tamo zatekle u to vrijeme. kakve su kazne po tom pitanju u bosni ?
Treba se skloniti u svakom slucaju dok se ne slegne situacija.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|