OtokaSarajevo
Member
izvini, nisam provokator, niti furac, kojih ima dosta na forumu, mislim da sam poprilično korektan tip, jednostavno, privlače me starije 40+..novac nije nikad problem, ako je usluga vrhunskaMože broj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini, nisam provokator, niti furac, kojih ima dosta na forumu, mislim da sam poprilično korektan tip, jednostavno, privlače me starije 40+..novac nije nikad problem, ako je usluga vrhunskaMože broj?
Tražim broj od neke pičkeizvini, nisam provokator, niti furac, kojih ima dosta na forumu, mislim da sam poprilično korektan tip, jednostavno, privlače me starije 40+..novac nije nikad problem, ako je usluga vrhunska
Razvali je onim napravamaTražim broj od neke pičke
Moze broj?Tražim broj od neke pičke
Ponedeljak od 15h do 22h
#crnka
Gdje si locirana.?
zasto takav sarkazam, nema potrebe, ne volim spamatiti, ozbiljan, i korektan sam tip, kojeg jednostavno privlače starije zenske, neko je prethodno napisao da je bio s slicnom osobom..Tražim broj od neke pičke
Tražim brojzasto takav sarkazam, nema potrebe, ne volim spamatiti, ozbiljan, i korektan sam tip, kojeg jednostavno privlače starije zenske, neko je prethodno napisao da je bio s slicnom osobom..
kao da je zabranjeno, javno pitati
D kad bi ti znao šta je sarkazamzasto takav sarkazam, nema potrebe, ne volim spamatiti, ozbiljan, i korektan sam tip, kojeg jednostavno privlače starije zenske, neko je prethodno napisao da je bio s slicnom osobom..
kao da je zabranjeno, javno pitati
Bar si pošten ako ništaIma li neka za 20€ da se pojebe, više nemam
MuscleUp koji ti je ono brojTražim broj od neke pičke
Pičko šta će tiMuscleUp koji ti je ono broj
pogledaj na privateTražim broj
Zašto ti nastaviš da misliš da pričam sa tobom? Msm drago mi je, vrlo si prijatan sugovornik, nego nisam ništa tebi napisala…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|