BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jurite seljanke one su vrijedne,imaju ljepe navike i zdravo izgledaju .Tu postoji sansa da naidjes na neku za material zenu.Gradske su uzas em nesposobne jaja ispeci samo gledaju ko je lajkao na ig,jel ima kakav dobar sa parama ,zlo.
Volim cure seljanke, seljanke, seljanke
koje nose opanke, opanke, opanke,
a i one građanke, građanke, građanke,
što su bile čobanke, čobanke, čobanke
Op kalo ćuprikalo
pjevam ja, pjevam ja
poljubi me draga dušo
svojim vrelim usnama :ROFLMAO:

Jurite seljanke one su vrijedne,imaju ljepe navike i zdravo izgledaju .Tu postoji sansa da naidjes na neku za material zenu.Gradske su uzas em nesposobne jaja ispeci samo gledaju ko je lajkao na ig,jel ima kakav dobar sa parama ,zlo.
Ma ja sam zenio dvije seljanke iskreno neznam koja je gora bila..kad sam ih upoznavao i vodao sve su znale i po stanu i rucak i sve a kad ih privedoh ko da me neko jebo nista neznaju..To ti je ono kad se opanak popapuci nista gore.😎

Kod mene vamo u bingu seljanke rade a sve mogu komotno u holivud da budu glumice kako izgledaju.Vrijedne do zla boga,problem kod tih seljanki sto su vecinom zauzete i rano se udaju,tako da koju sam god pomislio startati bila je udata.Nemaju tu ufuranost gradskih i jednostavnije su sta znam.Cim skoknem na carsiju to je onaj papanluk od ponasanja do izgleda.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh