Zar mala ima decka hahahVidi ovde je parola samo tvrdo samo surovo
Ova mala je fina, vara decka samo utorkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar mala ima decka hahahVidi ovde je parola samo tvrdo samo surovo
Ova mala je fina, vara decka samo utorkom
Pa ako ima budala da puše tu foru sa bobovima i treba ih derat...Luki58 pazite se prevaranta, Tuzla i okolina,proda broj, pa za taj napravi profil na watsapu sa imenom i slikom, i onda dogovara druženje, i kad se i dogovori,onda taj dan traži na watsapu da se pošalje xbon u punoj vrijednosti...
s tim da je 500 kermi sat, tesko da je iko od nas lud da izdvoji tolikoNeko iskustva? Recenzije?
Da, zgrada odmah do Zmaj ćevabdžinicegdje je ova crystal, je li u sarajevu?
Posalj mi njen broj u poruciDa, zgrada odmah do Zmaj ćevabdžinice
Reci molim vas gospodine, dajte mi brojPosalj mi njen broj u poruci
Gospođice gdje je toja sam u Vlorё trenutno. Kakvo Sarajevo
Može broj Ivane, opasno mi se prijebaloReci molim vas gospodine, dajte mi broj
Nemoj pisat ovdje lažne brojeve...nije u reduCrnka tz 062663419
To se tako kazeZar mala ima decka hahah
Ima dobru pricu kaze zvala ga u stan nedavno se upoznali hahahahahhaha![]()
Mostar: Brazilku opljačkala dva muškarca, jednog je pozvala u stan – Hercegovina.in
U utorak 02.04.2024.godine u 00,15 sati u PU Mostar obratila se M.D.S.(1992) državljanka Brazila i prijavila kako je iznajmila stan u Ul. K. Zvonimira te je u stan pustila osobu koju je nedavno upoznala i dok je bila u wc, vrativši se, u stanu je bila još jedna NN muška osoba sa potkapom na...hercegovina.in
Moja ljubav pravi pare da me vodi na more![]()
Mostar: Brazilku opljačkala dva muškarca, jednog je pozvala u stan – Hercegovina.in
U utorak 02.04.2024.godine u 00,15 sati u PU Mostar obratila se M.D.S.(1992) državljanka Brazila i prijavila kako je iznajmila stan u Ul. K. Zvonimira te je u stan pustila osobu koju je nedavno upoznala i dok je bila u wc, vrativši se, u stanu je bila još jedna NN muška osoba sa potkapom na...hercegovina.in
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|