Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Živa sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kuracJel nam živa Crystal, nigdje je
Ivanu je sada mnogo lakše, čim si se javila, njegov život ponovno ima smislaŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
Ako si u Sarajevu da se mi vidimoŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
Veruj mi, i ja jedva čekam da dođem u Sa i da ostanem što dužeAko si u Sarajevu da se mi vidimo
Djevac ne prdiIvanu je sada mnogo lakše, čim si se javila, njegov život ponovno ima smisla
Kontao sam da si nisi naudila, zbog onog što si jučer pisala, nek si živaŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
U vezi dotičnog imam jaku bol u…Kontao sam da si nisi naudila, zbog onog što si jučer pisala, nek si živa
Brate opet sam suha kurca, nisam ni drkao 3 dana, sve mislim negdje ću ga na ljepše mjesto od svoje ruke stavitiDjevac ne prdi
Odi mesaru nek ti ga odsječe, možeš u Šišovića u njih je urednoBrate opet sam suha kurca, nisam ni drkao 3 dana, sve mislim negdje ću ga na ljepše mjesto od svoje ruke staviti
Nek kulen napravi veliš i nazove ga čunetinaOdi mesaru nek ti ga odsječe, možeš u Šišovića u njih je uredno
Ma nebi to niko, čujem da ti je skvrčen, kako ti to i drkaš a kamoli jebeš, ti si pravi tehničarNek kulen napravi veliš i nazove ga čunetina
Otrov se čuva u malim dozama Ivane.Ma nebi to niko, čujem da ti je skvrčen, kako ti to i drkaš a kamoli jebeš, ti si pravi tehničar
Pusti to, treba kad im ga staviš da im oči iskoče kao u varena zecaOtrov se čuva u malim dozama Ivane.
Zato mene eskort dame vole, ni ne osjete ga, a para kapa
Zato si ti tu, ja ih nadražim i poškakljem na ulazu u vaginu, onda ti stupaš na snagu, da im oči iskoče ko u varena zecaPusti to, treba kad im ga staviš da im oči iskoče kao u varena zeca
Jesi razmišljao da postaneš muški žigolo?Nego recite vi meni kako da se natjeram učiti njemački
Valja bježati odavde
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|