Medicinski brat
Member
Veca joj prangija nego u mene![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veca joj prangija nego u mene![]()
U kojem gradu ta ordinira?Ima li šta zapadna hercegovina imam lokaciju od jedne 38 godina provjereno 100km/h
Spremio sam te pod Ivan K+387 63 970 535
NOVI BROJ
Crystal je za ove brazilke Messiako ih 90% nudi 100 onda vjerojatno vrijedi 100 ...
jos nisam bio kod crystal, to je u planu da se promjeni ovih dana, al tesko mi je povjerovat da ijedna vrijedi vise od nje, tako da iskreno ne kuzim tko ide i placa ovim brazilkama više nego sto bi dao kod crystal
Čuj budala....hehKoji si ti budala ha ha
crystal, mozda ne uziva ali odradi to svaki put kao da joj je posljednjiDa li neko ima iskustvo: da je bio sa nekom kojoj je platio a koja je uživala u seksu, koja to odradi kako treba a ne da gleda samo da završi......ako ima, molim te preporuku.
Na koju si ti nevolju naisao tebra da izbjegavamoDa li neko ima iskustvo: da je bio sa nekom kojoj je platio a koja je uživala u seksu, koja to odradi kako treba a ne da gleda samo da završi......ako ima, molim te preporuku.
Kada bi ti napisao...ne bi vjerovao.....Na koju si ti nevolju naisao tebra da izbjegavamo
Ponedeljak od 15h do 22hDanas od 15h do 19h radim
Sarajevo
066-141-783
#crnka![]()
Napisi. Ovaj forum i sluzi za recenzije tj. da znamo koga da izbjegavamo.Kada bi ti napisao...ne bi vjerovao.....
Kaze nece nude je neki Albanci cevapima a ostali setnjom hahaJel dolazi Crystal u Sa?
Za te pare cu te ja otpratit i vodu cu prolit za tobom500 e dajem za eskort pratnju
pozz ekipa..Bio sa Sanelom iz Anexa.. extra starka, dobro pusenje, dobar sex, cista i uredna..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|