Ove godine i 2006 ulazi u rotaciju a2003-2005 taman, taj Boris je već expired
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine i 2006 ulazi u rotaciju a2003-2005 taman, taj Boris je već expired
Šta te boli kurac, ti si odavno u crnoj listi, cenkujes se sa curama, tražiš picke za 50 maraka, ne dolaziš na susreteOve godine i 2006 ulazi u rotaciju a
Na mladome maslu, jaja cvrče2003-2005 taman, taj Boris je već expired
Izvini moji su trgovci po zanatuŠta te boli kurac, ti si odavno u crnoj listi, cenkujes se sa curama, tražiš picke za 50 maraka, ne dolaziš na susrete
Isto svaka ti častIzvini moji su trgovci po zanatu
Ne izvini ti.Isto svaka ti čast
Ja se izvinjavam, nije mi uspeja utarnja drkica, odoh da uzmem terapiju i odmorim
Ako mislimo na istu grupu, to je bilo unaprijed osuđeno na propast jer je svako mogao ući u grupu putem linka. Ovo bi bila zatvorena grupa i bili bi strogi kriterijumi za ulazak - gledalo bi se šta je korisnik sve ovdje pisao, da li je ostavljao recenzije ili je samo spamovao/vređao, da li je pismen, itd. Možda bi ipak bilo bolje napraviti više takvih grupa za veće gradove u BiH, ali je teško naći desetak ljudi koji bi zadovoljili gore navedene uslove.Pokusao ja napraviti davno al tesko da se javi iko normalan sve neka djeca bi u grupu
Samo se bobe uzimaju, falaNe izvini ti.
Reci ako treba malo biljne terapije a u svakom slučaju uživaj
Ljudino pa i ti si napravio grupu gdje curu imenom i prezimenom etiketiraju i udala se. I ima sad problem. Druga u problemu gdje frajko opisa kucu gdje radi ko na google mapi. Nisi ti ali jest u tvojoj grupi koju si napravio kontajuci da zivis medju normalnim svijetom jel? I sad kontas viber grupu da unistite jos nekome zivota a sam si pisao nekad da je neka oduzela zivot sebi zbog toga sto je neko ime i prezime napisao . Sutra da ta oduzme sebi zivot hoces li spavati normalno? Ja razumijem cure koje se oglasavaju i rade javno njih boli klinac ali etiketirati cure imenom ili prezimenom ili pisati adrese od cura koje imaju sasvim drugi zivot to mi je bijedno. Jer karma je jebena stvar vrati se. Opet kazem nisi licno ti pisao ali doprinosis tome i imas odgovornost. Nisi glup i pismen si to vidim ali razmisli da li sam u pravu.Ako mislimo na istu grupu, to je bilo unaprijed osuđeno na propast jer je svako mogao ući u grupu putem linka. Ovo bi bila zatvorena grupa i bili bi strogi kriterijumi za ulazak - gledalo bi se šta je korisnik sve ovdje pisao, da li je ostavljao recenzije ili je samo spamovao/vređao, da li je pismen, itd. Možda bi ipak bilo bolje napraviti više takvih grupa za veće gradove u BiH, ali je teško naći desetak ljudi koji bi zadovoljili gore navedene uslove.
Nek se javi privatnoDjevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
Znao sam to je toMa ja bih se udala za njega ladno
Nego koga bi ono ženio, pisao si ovdje? hoces
Os biti kume de ti meni reciNego koga bi ono ženio, pisao si ovdje?
Ko je mlada?Os biti kume de ti meni reci
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|