jest moguce..Bože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Pa jel moguće da ste takvi panjevi???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jest moguce..Bože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Da, zvao me u 3 ujutro, sreća gasim zvuk kad idem na spavanjejest moguce..
![]()
Ja volim jebat svoju mamu
Jbt vrhunac karijere njene je biti najpopularnija fuksa na forumu hahahahhaBože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Hocu daj broj sestre ahhahahapa daj mami, sestri.. gdje mene nadje
Znamo da jesi, ne hvali seKreten sam, takvoga me majka rodi takav ću i ostati![]()
A jbg brate mora i to nekoJbt vazda mi mati govorila nece od mene biti nista a na kraju ja postade broj 1 forumas
Ono gore je tvoj broj što sam stavio, nemam drugo objašnjenje zašto si reagiraoA jbg brate mora i to neko
Ti si puko haj na rehabilitacijuOno gore je tvoj broj što sam stavio, nemam drugo objašnjenje zašto si reagirao
ti nisi glup, ti si mnoogo glup i retardiran..Hocu daj broj sestre ahhahaha
Samo je mentalno obolioti nisi glup, ti si mnoogo glup i retardiran..![]()
Cijena i radiš li anal?Bože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Možda je obrok uključen u cijenu ako sat uzmešPazite ovoj cijene za pola sata i za sat.
![]()
Tebi besplatnoCijena i radiš li anal?![]()
Ja bi dva puta po pola sata ako mozePazite ovoj cijene za pola sata i za sat.
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |