PisiImam gradiska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PisiImam gradiska
Ček, ti se uvrijedila jer sam ti rekao da si kurva?To sto ti vrijedjas samo govori o tebidosao ovde vrijedjat , dodji do mene pa reci sta imas a nemoj mi ovde mudo da glumis. Moram te iskulirati vec si dosadan
![]()
Majstore, ne možeš kurvu uvrijedit tako što ćeš joj reći da je kurva! To samo vama sa malim IQ-om zvuči kao uvreda!Ovaj Skor
Ovaj Scorpiusbih se izgleda "najeo muda" ali ovdje na forumu krijuci se iza ovog profila i vrijedjajuci ovako bijedno da nemoze bijednije
Laze, ja sam mu dao broj nisam dobio nista za uzvrat
jest moguce..Bože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Pa jel moguće da ste takvi panjevi???
Da, zvao me u 3 ujutro, sreća gasim zvuk kad idem na spavanjejest moguce..
![]()
Ja volim jebat svoju mamu
Jbt vrhunac karijere njene je biti najpopularnija fuksa na forumu hahahahhaBože koliko glupih likova ovdje, pošto mi je ova nesreća Crystal objavila br, oni meni pišu misle da sam ja Crystal.
Pa jel moguće da ste takvi panjevi???
Hocu daj broj sestre ahhahahapa daj mami, sestri.. gdje mene nadje
Znamo da jesi, ne hvali seKreten sam, takvoga me majka rodi takav ću i ostati![]()
A jbg brate mora i to nekoJbt vazda mi mati govorila nece od mene biti nista a na kraju ja postade broj 1 forumas
Ono gore je tvoj broj što sam stavio, nemam drugo objašnjenje zašto si reagiraoA jbg brate mora i to neko
Ti si puko haj na rehabilitacijuOno gore je tvoj broj što sam stavio, nemam drugo objašnjenje zašto si reagirao
ti nisi glup, ti si mnoogo glup i retardiran..Hocu daj broj sestre ahhahaha
Samo je mentalno obolioti nisi glup, ti si mnoogo glup i retardiran..![]()
To sto ti vrijedjas samo govori o tebidosao ovde vrijedjat , dodji do mene pa reci sta imas a nemoj mi ovde mudo da glumis. Moram te iskulirati vec si dosadan
[/QUOTEMajistore koji ces onda kurac ovdje na ovom forumu mislim da si zaluto ako sam za sebe kazes da imas veoma visok IQ idi na neki forum gdje se traži ozbiljna veza po mogućnosti za brak mani se ovoga sretnoČek, ti se uvrijedila jer sam ti rekao da si kurva?
Auuuu kakva su vremena došla sunce ti poljubim
Majstore, ne možeš kurvu uvrijedit tako što ćeš joj reći da je kurva! To samo vama sa malim IQ-om zvuči kao uvreda!
I da, nećeš ba yebat džaba, nemoj joj se džaba žetonirat.Ček, ti se uvrijedila jer sam ti rekao da si kurva?
Auuuu kakva su vremena došla sunce ti poljubim
Majstore, ne možeš kurvu uvrijedit tako što ćeš joj reći da je kurva! To samo vama sa malim IQ-om zvuči kao uvreda!
I da, nećeš ba yebat džaba, nemoj joj se džaba žetonirat.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|