MuscleUp
Active member
Ma taj trol, kao par su, al to je sam tipZar ima i ovoga, on bi da mu dođeš na kućnu adresu haha
Stvarno se i ti svega nagledaš i naslušaš, nije ti lako moram priznat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma taj trol, kao par su, al to je sam tipZar ima i ovoga, on bi da mu dođeš na kućnu adresu haha
Ma on već 2 godine to radiZar ima i ovoga, on bi da mu dođeš na kućnu adresu haha
Da, kako te sram nije?!Jel malo 350 e
ZastoDa, kako te sram nije?!
Haha šta sve ovdje neću pročitatiMa on već 2 godine to radi
Dobro vecer prvi put sam na forumu zanima me da li imate nekoga iz krajine krupa bihac cazin da je provjereno. PozzzKad ideš, da pripremim šampanjac?
Možeš meni napisati u dm koliko je za Bihac cijela nocMa on već 2 godine to radi
Srećo, ja nemam pojma ko je dotični lik pod profilom icecube. Sama si izabrala ovaj posao, sama si pisala i potvrdila više puta na ovom podforumu da ti raspoloženje zavisi od toga kako izgleda mušterija.Sama si ovdje pisala i vrijeđala i mušterije i njihove ljepše polovice i sad ti sebi umišljaš neke teorije zavjere da neko ima više profila odjednom samo radi tebe!? Malo je reći da si ti sebi nešto umislila da si neko i nešto.Ovo sve pise jedna te ista osoba da ja ne bih imala posla pa da bi samo on dolazio. Ja ne vjerujem na sta su ljudi sve spremni…
Kao da me u biblioteci upoznao pa konta da samo on treba da dolazi. Sve jedan te isti lik. Al je ljudima dosadno Boze dragi.
Putaj imas ppDaj meni svoj br da te pitam nešto
100 kmMožeš meni napisati u dm koliko je za Bihac cijela noc
Imam ja vol u kurcu, neću tamo da se javim.Putaj imas pp
Imas MalloryEkipa da cujem kakva su vasa iskustva sa erotskim masazama u Sarajevu.
Moze neki kontakt od nje.Imas Mallory
Odlično radi erotsku masažu u ima energetsko čišćenje kao dodatnu uslugu
Nemože spavati kao ni jaŠta je tebe sestro natjeralo na ovako rano buđenje nedjeljom
Imas Mallory
Odlično radi erotsku masažu u ima energetsko čišćenje kao dodatnu uslugu
Moze neki kontakt od nje.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|