Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xbon = fake, treba napravit neki readme ili sticky note koji bi svi clanovi MORALI procitat prije pristupanja forumu. Taj dokument bi trebao sadrzavat neke osnovne stvari za prepoznavanje fake profila kao i neki bonton.Da li neko zna da li je fejk Mariji +387 66 741 633???? Trazi pola para na xbon.
Banjaluka
Ne radim u Mostaru sreco
Da li je neko bio kod Trebinjke ,poz
kaze drug sto je bio stara i mrsavaNeka recenzija
Nije mi sexy jer me muskarci ne privlace seksualno.Taj Garcia ti sexy?
Ko da smo u kamenom dobu, i ne mozes reci da drugi muskarac dobro izgleda. Bolje mozda da je na sebe natovario sto kila janjetine i pivski stomak.Al si ti buraz ljubomoran, jesi se to zaljubio?
Nego koga bi ono ženio, pisao si ovdje?Aj se bola dogovorite da se pobijete negdje vi sto se prepirete...od mene ručak i prijevoz
Ma ja bih se udala za njega ladnoNego koga bi ono ženio, pisao si ovdje?![]()
Ne davati moj broj!Imam broj Mostaraca/muscle up/Ivana
Znaju ga sviSad stavi i ti njen broj ujebi je
Priča joj na whatsup neko joj ovdje hakirao šifru, a taj neko onda zna moj broj.Sad stavi i ti njen broj ujebi je
Samo ti s djecom spavajBoris Brankov 28.01.2000
Imam i matični br
Pokusao ja napraviti davno al tesko da se javi iko normalan sve neka djeca bi u grupuZatvorena Viber grupa definitivno jedino rješenje... Da se nađe 10-12 pismenih ljudi i da se tu dijele preporuke i sve ostalo. Napraviti jasna pravila grupe i izbacivati članove nakon dvije-tri opomene. Ovo je postalo mučno za čitati.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|