MuscleUp
Active member
KavijarA tvoja rupa šta prima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KavijarA tvoja rupa šta prima?
Ma pusti to čovječe, gledaj ti da već jednom svršiš.Jel samo meni stalo da kurva svrši, ili ima vas još?
Haha, neda, kaže mala plava da je zapravo djevica jošMa pusti to čovječe, gledaj ti da već jednom svršiš.
Televisa presenta i onda kako ide rasplet tih serija u 1427. epizodi shvati da joj je čistačica majka, jer je otac guzio prije 30. godina dok je radila na imanjuova grupa je bolja od spanjolskih sapunica
Zato vam i ne trebaju picke jer ste postali picke.Tu sam, a jbg mi muški, nas je lako ženama kontorolisati kad mislimo kurcem pa to one i rade
Dobro, macho muškarčinoZato vam i ne trebaju picke jer ste postali picke.
Ne obracaj se meni nego se zahvali Crystal do neba sto uopste prica sa tobom nakon svega sto si pisao. To govori kakva je ona osoba.Dobro, macho muškarčino
Džaba joj se ulizuješ neš džaba jebat.Ne obracaj se meni nego se zahvali Crystal do neba sto uopste prica sa tobom nakon svega sto si pisao. To govori kakva je ona osoba.
Ne znam o kojoj vecini govoris, ja nisam nikad nesto takvo napisao. Odmah sam rekao da je to ona a ne laznjak. Kod kurve nema besplatnog jebanja. To mozda u tvojim snovima.Džaba joj se ulizuješ neš džaba jebat.
Da pisao sam za pišanje ono nekih 5 mjeseci prije nego sam je upoznao, kao i većina koja je vidjela ono.
Nije samo tebe.Jel samo meni stalo da kurva svrši, ili ima vas još?
Na moju žalost imam osjećaje zato mi stalo, dobri momci završe zadnji ja sam dokazNije samo tebe.
I mn ponekad to bas nervira,kad luk kaže: ajd svrsi
Pa saću odmah
jer ja u toku dana 3-6 puta svršit od igračka ili od tvojih poruka
Kakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radiNe znam o kojoj vecini govoris, ja nisam nikad nesto takvo napisao. Odmah sam rekao da je to ona a ne laznjak. Kod kurve nema besplatnog jebanja. To mozda u tvojim snovima.
Аз обичам хардкор (музика)Kakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radi
Crnka nije hardcore jebacica pa su o njoj napisani romani ovdje. Da si fin, ne bi pisao sto si pisao. Sad i ako imas pare neces jebati Crystal dok ti ona ne oprosti. Nemas sanse ni s novcem, a kamoli dzabe, sto jednostavno nije moguce jer zena radi za novac.Kakav lažnjak o čemu ti? Jedini razlog zašto se puno pisalo o njoj je što je hardcore jabačica, pa logično čovjek ide vidjet o čem ae radi
Puca mi kurac za njom a i tobomCrnka nije hardcore jebacica pa su o njoj napisani romani ovdje. Da si fin, ne bi pisao sto si pisao. Sad i ako imas pare neces jebati Crystal dok ti ona ne oprosti. Nemas sanse ni s novcem, a kamoli dzabe, sto jednostavno nije moguce jer zena radi za novac.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|