Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se Moze doci do Nje zna li se Kad Dolazi u blBio sa njom vise puta, odlicna je
Radi sad punom parom u BGKako se Moze doci do Nje zna li se Kad Dolazi u bl
Nek si Bošnjak, džaba ti, ja sam Indijanac, ponesi svoje uvrede kući, tamo im je mjesto...selamti si stvarno retard.. za razliku od njega ti nisi patriota.. a za tvoju info i ja sam bosnjak majmuncino nepismena..
Nebih znao reci kad dolaziKako se Moze doci do Nje zna li se Kad Dolazi u bl
Ako saznas Sta JaviNebih znao reci kad dolazi
Nema nikakav problem buraz. Al' u tebe kurac je terorista.Bi ,ima li neki problem
Gdje dolaze?Dolaze uskoro provjerena informacija
Vjv nije imala sta da pusiMnogi će mu moći i reći: ej jebo sam ti ženu, pušila mi minut ipo, slaba skroz.
I žvakaća guma je mala pa je muljaš po ustima cijeli dan. Nemoj pričat džaba da nisi imala šta da pušiš.Vjv nije imala sta da pusi
Ima lik u Mostaru sa mikro penisom, snimao se kako drka i stenje, slao jednoj od kurvica a ona meni proslijedila, pitam je kako jebe sa ovim? Kaže malo se protrlja od guz i svrši.I žvakaća guma je mala pa je muljaš po ustima cijeli dan. Nemoj pričat džaba da nisi imala šta da pušiš.
Svaka mu cast na hrabrosti da se snima sa baby penisomIma lik u Mostaru sa mikro penisom, snimao se kako drka i stenje, slao jednoj od kurvica a ona meni proslijedila, pitam je kako jebe sa ovim? Kaže malo se protrlja od guz i svrši.
Možda je ovdje aktivan, po nogama i trbuhu je deblji i mlađi
A nije snimao lice, već leži na leđima i snima samo smokiSvaka mu cast na hrabrosti da se snima sa baby penisom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|