ты лучшая женщинаблять ну почему здесь нельзя заблокировать его к хуям

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ты лучшая женщинаблять ну почему здесь нельзя заблокировать его к хуям
Htio sam ti poslat pp al vidim restrictovala si..Сама себя не похвалишь - никто не похвалит![]()
A što je nebi zvao?Htio sam ti poslat pp al vidim restrictovala si..ne kontam citat
??
Ja tebe curo nit sam ikada zvao nit bih, nit znam ko si, čemu skrivanje i prozivke.. i uopšte na čiji račun?? Bgm ne kontam tbj haha
Najebat ces zbog laganja..ima da se izvines crnki i pusit ces nam svima glupaneNije losa crnka sve radi s kondom. A brzo se umori neznam zbog cega al eto moze proci.
Pisale su na forumu nedavno. Ne znam da li u ovoj ili u temi za BL.Kako doci do njihovog kontakta?
Ceato sam u Trebinju I imam dosta slobodnog vremena
Samo na moj naravnoHtio sam ti poslat pp al vidim restrictovala si..ne kontam citat
??
Ja tebe curo nit sam ikada zvao nit bih, nit znam ko si, čemu skrivanje i prozivke.. i uopšte na čiji račun?? Bgm ne kontam tbj haha
Najebat ces zbog laganja..ima da se izvines crnki i pusit ces nam svima glupane
Pre neki dan sam smuvala tamo gazdu jednog restorana. Mogu ti dat njegov brCrystal je li mi ti mozes pomoci za neki kontakt u Trebinju?
Crystal pinuj poruku kada budes u Sarajevu. Ne želim da mi to promakne! Piši pp
Zgodan al nije tvoj tip, kako to??Baš je zgodan, ali nije moj tip pa eto mogu ti samo tako pomoć
..Dečko nije ti dobro
Javi se u pp za pomoć![]()
Pa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.Zgodan al nije tvoj tip, kako to??
UpravusiPa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.
Volim kad je muškarac brutalan i izgleda kao muškarac a ne kao europski pederZgodan al nije tvoj tip, kako to??
Nego kakve veze ima gazda restorana sa mušterijom ja ne kontam, ali svakako si u pravu. Pali i idePa pare su njena sfera interesovanja. Isto ko i crnka, gadi joj se na mušteriju, al kad neko mahne novčanicom ispred nosa, može se naguzit. Jest da se crnka umori brzo al' nije gadljiva na pare.
Mora se priznati da imaš odličan smisao za humor, a za ostalo ne treba ni pričatiPre neki dan sam smuvala tamo gazdu jednog restorana. Mogu ti dat njegov br
Siromah sta je smijesno..osim sto si picka iz buzima
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |