Gdje dolaze?Dolaze uskoro provjerena informacija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje dolaze?Dolaze uskoro provjerena informacija![]()
Vjv nije imala sta da pusiMnogi će mu moći i reći: ej jebo sam ti ženu, pušila mi minut ipo, slaba skroz.
I žvakaća guma je mala pa je muljaš po ustima cijeli dan. Nemoj pričat džaba da nisi imala šta da pušiš.Vjv nije imala sta da pusi![]()
Ima lik u Mostaru sa mikro penisom, snimao se kako drka i stenje, slao jednoj od kurvica a ona meni proslijedila, pitam je kako jebe sa ovim? Kaže malo se protrlja od guz i svrši.I žvakaća guma je mala pa je muljaš po ustima cijeli dan. Nemoj pričat džaba da nisi imala šta da pušiš.
Svaka mu cast na hrabrosti da se snima sa baby penisomIma lik u Mostaru sa mikro penisom, snimao se kako drka i stenje, slao jednoj od kurvica a ona meni proslijedila, pitam je kako jebe sa ovim? Kaže malo se protrlja od guz i svrši.
Možda je ovdje aktivan, po nogama i trbuhu je deblji i mlađi
A nije snimao lice, već leži na leđima i snima samo smokiSvaka mu cast na hrabrosti da se snima sa baby penisom![]()
AhaA nije snimao lice, već leži na leđima i snima samo smoki
Ne može se pička zasititi a ni paradajz posoliti...Koliko vas je pregazilo Crystal tacno ste mi je ogadili![]()
Moze li broj u privatne. Imam ti od jedne za razmjenu.Bio sa njom vise puta, odlicna je
Moze li broj u privatne poruke imam jednu dobru mogu ti slike posl i br bude u SA.Bio sa njom vise puta, odlicna je
Kako si dosao do Crystal hah, doslovno je nema na EEGZnate sta cu vam samo reći....crystal je mašina pozz
jos uvijek trazis decka ?uvek isključim profil kad spavam/ne radim/na dejtu
Ne sekiraj se
Ja mislim da samo jos retard ne moze njen broj naći.Kako si dosao do Crystal hah, doslovno je nema na EEG
Ja maji pisao poruku da se dogovorimo a ona ni vidila poruke nije.Ćao momci, u Banjaluci sam do subotee uvece.
Maja-25 godina
170/60/ grudi 4
Nudim oral I klasuku pola sata je 70e...
Ne nudim nikakve fetiše I neću ići u druge gradove
Poziv
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |