BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jesi li ti to toliko smrdio ili kako? Samo pitam
U bordelima je normalna stvar da kakav god da si i kakav god da dođeš, da odeš prvo pod tuš pa onda u krevet.
Što se mene tiče, ja o svom tijelu brinem i držim higijenu radi sebe, a ne radi vas prodavačica vaših 2 frtalja mesa, tako da nijednoj ne bi ni došao oznojen, prljav, a znao sam se takođe i okrenuti, uzet lovu nazad i napustiti mjesto događaja, ako osjetim da je cura pesinjava i da smrdi.

U bordelima je normalna stvar da kakav god da si i kakav god da dođeš, da odeš prvo pod tuš pa onda u krevet.
Što se mene tiče, ja o svom tijelu brinem i držim higijenu radi sebe, a ne radi vas prodavačica vaših 2 frtalja mesa, tako da nijednoj ne bi ni došao oznojen, prljav, a znao sam se takođe i okrenuti, uzet lovu nazad i napustiti mjesto događaja, ako osjetim da je cura pesinjava i da smrdi.
Zato sam je i pitao da li trazi kad joj neko dodje da se tusira prvo jer su i meni u bordelima tako trazili👍

Pa druze sta da ocekujes kad nas pritisnes svom svojom tezinom. Hajd cuti da ja ne pisem recenzije za muskarce. Logicno da kad mi dodje neki dobar koji zna i koji ima sta da cu se i ja potruditi a ove drvosjece kontaju treba ga samo staviti i jebat svom snagom se naklate na kosti. Pa valjda trebas i ti zensko da napalis a ne samo da ga izvadis i stavis , zavisi od toga koliko seks traje i kakav je.
To i jeste razlika između profi cure i amaterke. Profi cura tretira jednako svakog klijenta i zato mora imati talenat za glumu. A ovo što si ti napisala je po meni amaterski pristup, bez uvrede.

Msm pitam
svaka ti čast. Da ja platim, namjerno bih dolazila prljava ko svinja. A ti si gospodin.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh