SamoXiaomi
New member
Zna li neko da li radi Luna u Tz, ima li neki kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oho.. ako odbije susret pickica je nadam se da ce nas neko izvijestit kako je proslo.. dal se gmizavac pojavioMeni treba nekih 3-4 sata do Sa.
Kad ćemo? Možeš li danas
zakupljena na odredjeno vrijemeZna li neko da li radi Luna u Tz, ima li neki kontakt
imas ppDa se izvinem svima koji su mi pisali na viber,a nisam mogla da im odgovorim jer mi je toliko poruka stiglo da su mi blokirali viber...Samo zainteresovani momci neka se jave u pp
jebo viber, ima w.app, obican poziv na broj.. ko nema marku dvije na racunu nece ni jebatLudilo,ako mi puste viber za 3 dana mzd i odg svima
ma samo w.app, eventualno telegram najjaca stvar za ove dogovore.jebo viber, ima w.app, obican poziv na broj.. ko nema marku dvije na racunu nece ni jebat
da se ne daj boze ne potrosi koja marka a da se moze dopisivat unedogledma samo w.app, eventualno telegram najjaca stvar za ove dogovore.
ma nije zbog mene ja sam na pretplati svakako , meni licno poziv najbolje odgovara, ali zbog djevojaka jer svakakvih budala ima a i ako se prati bolje da ti ne snima glasda se ne daj boze ne potrosi koja marka a da se moze dopisivat unedogled
ma sta kazes.. i sky app je ekriptovana pa ispade da nije! o cemu pricass to bolanma nije zbog mene ja sam na pretplati svakako , meni licno poziv najbolje odgovara, ali zbog djevojaka jer svakakvih budala ima a i ako se prati bolje da ti ne snima glas
i uz to nisu stalno dostupne moras nazvat po 10x da stupis u kontakt, tako da poruku pustis(enkriptovanu konverzaciju) i kad odgovori odgovori i lahko se dogovoris
i nakon prvog puta vrlo lahko se dogoovaras za sljedece
hvala bash si kulturan. jel ti majka neka od ovih?koji si kreten , dno
svoj ti posoma sta kazes.. i sky app je ekriptovana pa ispade da nije! o cemu pricass to bolan
ta opravdanja za malu djecu ne piju vode, sakupljace slika cure i nevole bass.. kupis broj za 3 marke, dopunis jos 3 marke i dogovoris pitas itd.. ili maca pojela jezik ili nema u novcaniku a karalo bi se, buahahhhhsvoj ti poso
svoj ti poso , ja placam i za svoje pare biram kako hocu, ne jebem svasta , tako da za nove kontakte ne zelim previse vremena da gubim ni svog ni njenog.ta opravdanja za malu djecu ne piju vode, sakupljace slika cure i nevole bass.. kupis broj za 3 marke, dopunis jos 3 marke i dogovoris pitas itd.. ili maca pojela jezik ili nema u novcaniku a karalo bi se, buahahhhh
Bolje ti je WA, alo nije taj što je biznis. Mogu ti ga blokirati zbog količine i sadržaja poruka.Ludilo,ako mi puste viber za 3 dana mzd i odg svima
Tebi ko dadne 300 km za sat taj je budala. Kod i za 150 treba razmisliti dal ići. I sta se uzbuđuješ, prihvati kritiku, ko voli nek izboli, nek ide, ali isto tako i mišljenje nas kojima se ne Svidjas nek se čuje.Ti mozes kole i ustediti....izdrkaj...nemoj kvariti naviku...gresos u poredjenju al to je do tebe
Ne pljuje niko, samo dosta nas je saglasno da ne vrijedi 300 km, za te pare ima puno boljih, u svakom pogledu od usluge do prostora. Snjeza po izgledu, higijeni, prostoru ne vrijedi vise od 150-200 plafon.Neznam sto toliko ocrnjujete Snjezanu iz BL. bio sam 5-6 puta kod nje i usluga je bila i vise nego dobra. Trenutno neidem kod nje jer se ne uklapam u cijenu, ko ima lovu nece se pokajati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|