BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Za razliku od njega koji očito ima poveliku dozu nejebice, (sve mu se da iščitat iz njegovih komentara) ti si mi još i zanimljiv lik i pri tom realan, pa stoga ne vidim razlog da ti nudim adresu. A i koji ćeš mi ti kurazz na adresi iskreno? 😁
Ne brini se ti za mene, ja redovan sex imam, a to što volim promjenit rupu, to je već drugi par opanaka.
Neću da blokiram nikoga, nisam u tom fazonu.
ispravio sam se, rekoh da je za advokata.. :)

Glumiš frajera a naću te ja pa da ti strpam glavić u usta, da ne pričaš puno, glavni si serator ovdje vrijeđaš sve redom, a garant si neka pičkica, roditelji te zlostavljali dok si bio mali pa sad imaš psihološki poremećaj...
Evo da ti bude lakše, da me ne moraš tražit, ja ti ostavim svoju lokaciju sadašnju pa bujrum kod mene kući ;)

Povedi mater da imam i ja kome glavić stavljat ... vidimo se. Adresu si dobio u inbox.

Očekujem da te vidim sutra na adresi, pa da naveče dođem napisat recenziju, znaš već od koga.

Mislio sam otići kod crnke da me razdjeviči, sad kad bude oko 10-og dolazila u Mostar, ali kad sam ovo pročitao ne znam isplati li se, neću osjetiti jezik na kiti i dalje, jer oral radi sa kondomom, plus ja ne znam jebati, a ona se ne trudi, katastrofa blago rečeno
Nijedna kurava se ne trudi ove sa EGE pogotovo čast pojedinim ali one su rjetkost, ni domaće, ti si im samo musterija kao u prodavnici prodaju kupe i cao.
Pa druze sta da ocekujes kad nas pritisnes svom svojom tezinom. Hajd cuti da ja ne pisem recenzije za muskarce. Logicno da kad mi dodje neki dobar koji zna i koji ima sta da cu se i ja potruditi a ove drvosjece kontaju treba ga samo staviti i jebat svom snagom se naklate na kosti. Pa valjda trebas i ti zensko da napalis a ne samo da ga izvadis i stavis , zavisi od toga koliko seks traje i kakav je.
Nigdje ja tebe ili vas nisam ocrnio samo sam napisao recenziju kako je zaista bilo, eto ako vidiš neko vrijeđanje u mojoj recenziji onda isprika, drugo ovaj sajt i služi za recenzije i razmjene , iskustva ponuda , potraznja itd..i nema tu sta ko da se vrijeđa.
A ovo za napaljivanje ženska moze ako ti meni platiš ja ću se potruditi da te napalim da ti cirkulacija prodre u vaginu a posto ja tebi platim i taj oral od minutu i pol potom kukanje da ste umorni i ne možete više stvarno je jadno za nekoga ko naplaćuje takve usluge.. i ne sjećam se nesto da sam ležao na tebi obično preferiram dogystyle i tu završavam nema sta da ležim, eto i tu lagiš.😆 al ajde neka ti bude.

Evo da ti bude lakše, da me ne moraš tražit, ja ti ostavim svoju lokaciju sadašnju pa bujrum kod mene kući ;)

Povedi mater da imam i ja kome glavić stavljat ... vidimo se. Adresu si dobio u inbox.

Očekujem da te vidim sutra na adresi, pa da naveče dođem napisat recenziju, znaš već od koga.
Hajd što si retardirani umobolni glupan, već si i seljačina ortodoxna, živiš negdje u vukojebini, al nema veze opet si dobar lik...samo da se malo promjeniš i biće od tebe ljudina, pa ćemo zajedno ja i ti u pičarenje, ja plaćam, al samo alkohol, pošto ja nisam musliman..

Hajd što si retardirani umobolni glupan, već si i seljačina ortodoxna, živiš negdje u vukojebini, al nema veze opet si dobar lik...samo da se malo promjeniš i biće od tebe ljudina, pa ćemo zajedno ja i ti u pičarenje, ja plaćam, al samo alkohol, pošto ja nisam musliman..
Nije Bužim nikad bio vukojebina. Kad si vidio adresu, klecaju nogice, a ja mislio biće neke akcije. Jebiga, nismo svi sa mudima između nogu.
Sretno sa traženjem rupe, jer vidim ti se sturi tu na temi da je nađeš al' nešto ne ide, pa ti smetaju tuđi komentari.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh