Mostarac_Infinity
Well-known member
Što, preferiraš kurac?Picku nikad lizao nisam niti cu, sto se Crystal tice sve najbolje. Realna cijena i top usluga, dodji nam opet u BL.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što, preferiraš kurac?Picku nikad lizao nisam niti cu, sto se Crystal tice sve najbolje. Realna cijena i top usluga, dodji nam opet u BL.
JA sam barem imao jedno iskustvo kakvo ti nikad nisi niti ces imati a mogu misliti vrhunac ti je desna ruka nisi ti pičke vidioako nisi izdrko.. aj procitaj jos jednom naglas da ne citamo svi mi nego da te slusamo.. i da, dahci povremeno izmedu recenica.. ono iza tacke![]()
Je li šuplja ovo što je neko napisao na prethodnim stranicama da si u Trebinju ili da imaš namjeru doći?A što diraš moje preferencije?
Moze broj i meni od BelmeImam ti ja broj ako vec nisi dobio
Moze brojImam ti ja broj ako vec nisi dobio
Ma pljuju hudnici koji sigurno lice na goluma iz gospodara prstenova..javljaju se i traze da im daju neke popuste ..htjeli bi za 50-60km da im govno sisaju..Crnku koliko god pljuvali meni je sve draza a u zoru opet budi me svud po telu miris njen..Juče se pljuvala Crnka, a danas Crystal. Jest ono da ih većina ni u prolazu nije srela, al daj da se napljuje što više...Stvarno ne kontam taj fetiš....![]()
060 3517586 evobroj neke kurve iz tuzle hitnoo
govorna posta brate daj drugi060 3517586 evo
Samo to imam za tuzlu ja sam iz sarajeva taj mi broj neko greskom poslo sa ovog foruma ja joj se javio na vibergovorna posta brate daj drugi
A ti ih hvalis a ni sa jednom nisi bio… koji he to fetis?Juče se pljuvala Crnka, a danas Crystal. Jest ono da ih većina ni u prolazu nije srela, al daj da se napljuje što više...Stvarno ne kontam taj fetiš....![]()
Koji je kamion u pitanju.....FAP?Može.
Ali sad vozim Kamion za BL![]()
A ti ih hvalis a ni sa jednom nisi bio… koji he to fetis?
Drugo sto je ova crystal sto ovdje pise neki lojavi kreten koji jebe ove budale. Zar jos ljudi misle da je to ona..pa probajte je dogovorit.
A ti ih hvalis a ni sa jednom nisi bio… koji he to fetis?
Drugo sto je ova crystal sto ovdje pise neki lojavi kreten koji jebe ove budale. Zar jos ljudi misle da je to ona..pa probajte je dogovorit.
Da fakeFake?Page Not Found: SecretHostess
secrethostess.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |