Djebe mi hvalimo njenu kuhinju kad čovjek voli rusku salatuA tek corbu ili sarmu..hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djebe mi hvalimo njenu kuhinju kad čovjek voli rusku salatuA tek corbu ili sarmu..hahah
Nije 200, vec 500Nem
Sto si ljut sto te ismijavamo da si onoj platio 200e da je samo na pice vodis
Pa ti si onda gluplji nego sto smo govorili da siNije 200, vec 500
Mostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom troskuNisam bio u Ane, a ni crystal nije bilo sexa al m se svidjela kao osoba
Ma treba kupiti onaj manji masazer i pod muda i drkatiIma li ko masaza i oral?
Onoj marini mi se ne daje 100km da mi ga samo drka
Ti ćeš mi biti kumMostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom trosku
Samo da javim, nema je negdje do polovine februara. Na odmor je otisla.Zna li neko sta je sa Lenkom? Slao sam joj SMS i WhatsApp i ne javlja se. Ili odgovara iskljucivo na pozive?
Samo ti taxista može pomocMoze li broj bilo koje iz Tuzle ili okoline, kad vec niko nema lunin
Za cry..Ali veliki support za brata sa ovog mjesta što je htio da ugovori dejt na desetku u po' somuna sa Crystal. Realno, pokušao dzabalesku i na priču.. mnogi od nas ovdje nemaju cojones ni da pridju curi.
Čuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu voduTi ćeš mi biti kum
I naduvaj se jajaaČuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu vodu
Ja 24 borbica
Al neću sigurno ko ti debičina da dočekam te godine a majka da me izdržava..
Malo I tb
I naduvaj se jajaa
Nabijem na kurac i tebe i ovog iz tuzleTi ćeš mi biti kum
Reci ti se pozlatile sinko..Mostarac Crystal Lautaro i Crnka pred maticara i o jednom trosku
Kako ti znaš koliko ja godina imam, sine imam ja para više od tebe, a mamu nemam tako da me ista nemože ni uzdržavati.Čuvaj ledja imaš skoro 40 godina a nemaš 1 marku za kisleu vodu
Ja 24 borbica
Al neću sigurno ko ti debičina da dočekam te godine a majka da me izdržava..
Malo I tb
Razmisli malo pa se javiKako ti znaš koliko ja godina imam, sine imam ja para više od tebe, a mamu nemam tako da me ista nemože ni uzdržavati.
Da čuvam leđa, pojasni?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|