cccc.. nije svaka bolest bolna..Pozz
Jesi ti Crystal iz BiH ili iz HR
Ali si HR znat ces ko sam vrvt. Ajde odg samo da znam pa ako si osoba koju ciljam imena (L.....) mozemo nastaviti na wa pa ti kazem ko sam ja i dam ti priv broj lakuu noc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cccc.. nije svaka bolest bolna..Pozz
Ali si HR znat ces ko sam vrvt. Ajde odg samo da znam pa ako si osoba koju ciljam imena (L.....) mozemo nastaviti na wa pa ti kazem ko sam ja i dam ti priv broj lakuu noc
Kakva je za dogovor i cijenaDa katastrofa u faci ali tijelo joj je najbolje sto sam vidio do sada.Sise desetka ,ljepa pica i supcic.
Nisi ti dugo izlazio po klubovima jel de?Raja izladjite malo po klubovima pa zbarite neku pičku pa se zguzite poslije probajte vjeruj mi ništa ne gubite, a možete dobit mnogo, ja imam osjećaj da ovdje 80% vas ima 4000€ platu mjesečno čim ste vi spremni dati 200€ za kurvu zbog 5-10 minuta zadovoljstva, još kad vidim da se traže neke štoperke, ciganke sa ulice, neke milfače od 50+ godina nije ni čudo što nas levate cijenama i mazlumima prave, molim vas znači udjite na ege i listajte malo po državama kakve se cijene stavljaju, od 50-100€ svaka je Mia Khalifa za ove naše kurvice od 200-300€ što se usude tražit, gadljivo
Nije, tu se čini da je viša, ali je niska, za mene uživo dosta bolja nego na slikama, prijatno sam se iznenadio. Ali uvijek traži slike da ti pošalje i pitaj jel to ta djevojka sa slika, često zna da bude neka druga, jednom sam naletio i nikad višeJeli ista kao na ovim slikama u rozem ili je photo shop
Ti ne znaš kako izgleda novčanica od 10eura dečko,a kamoli sta vise..Slazem se, puko sam 3000+ eura u zadnjih 6 mjeseci. Ne vrijedi.
Procunjah malo po Austriji, odnosno Becu. Nije mi realno da traze 30-70 eura za pola sata. Ili je konkurencija zaista ogromna.Raja izladjite malo po klubovima pa zbarite neku pičku pa se zguzite poslije probajte vjeruj mi ništa ne gubite, a možete dobit mnogo, ja imam osjećaj da ovdje 80% vas ima 4000€ platu mjesečno čim ste vi spremni dati 200€ za kurvu zbog 5-10 minuta zadovoljstva, još kad vidim da se traže neke štoperke, ciganke sa ulice, neke milfače od 50+ godina nije ni čudo što nas levate cijenama i mazlumima prave, molim vas znači udjite na ege i listajte malo po državama kakve se cijene stavljaju, od 50-100€ svaka je Mia Khalifa za ove naše kurvice od 200-300€ što se usude tražit, gadljivo
Upravu si… Presitna je to novčanicaTi ne znaš kako izgleda novčanica od 10eura dečko,a kamoli sta vise..
Pogrešili ste brojPozz
Treba mi neka za veceras imam 150km Sarajevo..
Jel to sva pokretna i nepokretna imovina ili? Ispod tepiha izvadio ,vidis da su uhvatile mema i vlageUpravu si… Presitna je to novčanica
Vidi datum tog posta
Dokazuješ šta sa ovim?
Meni je fakticki djaba zato sto sam zgodusan . Starijima valjda uzima vise a mladjima manje. Ja sam neka sredina.Cura je ok u faci se zajebala sa operacijama a tijelo ko u selme bajrami .Kakva je za dogovor i cijena
Ma kaze, nisam vidio novcanicu od 10eur, nije se citirao post. Ne dokazujem nistaDokazuješ šta sa ovim?
Što si odustala od Trebinja?
Bog joj dobro dao. Radi li još?
Kaze onaj bogalj da nije top tijelo pa jel moze bolje od ovoga?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|