tebi bas zelja da curu iskompromitujes?sad navala na pretrazivanju imena joj,nula bodova za tebe jer razumjeli smo te i kad si pitao ivana iz LjubuskogPozz
jel ima netko novi broj od Ivane Buntic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi bas zelja da curu iskompromitujes?sad navala na pretrazivanju imena joj,nula bodova za tebe jer razumjeli smo te i kad si pitao ivana iz LjubuskogPozz
jel ima netko novi broj od Ivane Buntic ?
Imas li brojeveDosle Ruskinje u Mostar. Jel tko bio?
Ne pozurujem nego si ti prosto napadan bio.. ako nesto ne ide ne ide nema potrebe da ti produzavam vrijeme.. ali eto to je tebi nije okej bilo..Nista specijalnoova ana 23 23 , pozuruje, limitirana ima mnogo ogranicenja, brzo se umori i dosadi joj kao da džabe radi, a ovamo kao i svaka rava trazi pare unaprijed.
Da ne bude da je hejtam nije ona toliki gabor ima guzu odlicnu za dogy style ali za tu cijenu usluge i kvalitet ne vrijedi i ne bih išao ponovo. Prostor u kojem radi također nije na higijenskom nivou.
Realno!Nekad zavisi druze na sta i neko od nas lici..Vidim ovdje dosta raje trazi broj nekih ciganki nekih debelih drolja..Zamisli onda kakvi su to likovi (rugobe)..
Ma ja sam kumaTi ćeš mi biti kum
Padavičar, a?Ne pozurujem nego si ti prosto napadan bio.. ako nesto ne ide ne ide nema potrebe da ti produzavam vrijeme.. ali eto to je tebi nije okej bilo..
prostor je sasvim okej neces doci tu da zivis nego da jebes i ides. Cistim redovno al dobro kako cije misljenje postujem ..
Koliko košta masaža? Znaci no sex..ništa drugo, samo masažaDanas od 15h do 19h
AKo mislis na SuperOglase,da ima jedna prava koja se tu oglasava uvijek.Jel moguce da ovdje bude neka prava?
Ti bi još tražila pare da budeš kuma, neka hvalaMa ja sam kuma
Recenzija koju je covjek napisao je skroz realna i tacna, ne trudis se, pozurujes i prostor je daleko od cistog i urednog.Ne pozurujem nego si ti prosto napadan bio.. ako nesto ne ide ne ide nema potrebe da ti produzavam vrijeme.. ali eto to je tebi nije okej bilo..
prostor je sasvim okej neces doci tu da zivis nego da jebes i ides. Cistim redovno al dobro kako cije misljenje postujem ..
Pa ti prvo primiriši...ako danfa šalji ga u ćenifu da ga osapunja . Daj mu malo da pošprica omiljeni parfem tvoj i em čist em miriši i flautaj....a što se zuba i usta tiče krezave ne primaju a ovi što imaju zube a opet danfa uzmi onu vodicu da popiju i izmućaju. Za više korisnih savjeta tu samRealno!
Msm da se moraju malo i energije poklopiti i izgledi..i za moja ogranicenja se zna,logicno je da se ne ljubim otkud ja znam kome na sta lice usta i zubi i ne pusim bez kondoma jer sam gadjiva a svima su nam razliciti mirisi i tijela i alata tako da kondom je tito!
Ali eto svako svoje misljenje i ogranicenja.
Nebi ni ja primio krezave a ni one prljavih zuba, što smrde na znoj i sličnoPa ti prvo primiriši...ako danfa šalji ga u ćenifu da ga osapunja . Daj mu malo da pošprica omiljeni parfem tvoj i em čist em miriši i flautaj....a što se zuba i usta tiče krezave ne primaju a ovi što imaju zube a opet danfa uzmi onu vodicu da popiju i izmućaju. Za više korisnih savjeta tu sam
Pa nije luda ni jedna normalna. To mi nikad neće biti jasno. Ideš da platiš da jebeš s nisi se podaćero. Ali kao što neko napisa nedavno kad to ide jebati ciganke sa ulice,te neke debele,transvestite...pa ja ne znam koja ce ga normalna i primiti realno. Ne daj crnka pičke svakome makar kurca nikad ne vidjelaNebi ni ja primio krezave a ni one prljavih zuba, što smrde na znoj i slično
Ma ti si moja..Ma ja sam kuma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|