Dizi cijenu deri kad možešGuzva treba biti uporan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dizi cijenu deri kad možešGuzva treba biti uporan![]()
Jel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?Ma da znate kakvih se sve debila javlja dobro ikome odgovorimmajke mi nerviram se dopisuju se ljudi kao da smo u vezi
Sve gledam da radim ove stalne ponekoga i novog ubacim..
Ćevap s puno luka, kad podrigneš da cijela država osjetiJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Ja kontam zovu na jahtu neka egzotična putovanja a oni na ćevape eee Bosno tugo mojaJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Ja sam bar originalan, ja te odmah pred oltar tj par metara od oltaraJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Mislim da je fake profil a neko gore je isto rekaoJe l bio ko kod Amely Ege BanjaLuka, ili je fake profil?
Teško da će ti neka doći do Ajdinovica, ipak je to 50km..Pozdrav raja, ako imate neku djevojku iz Sarajeva poslovno sam u Ajdinovicima od sutra do nedelje..al da je za druzenje 24h,ako bude ok moze i48h, volio bi da je Sarajka..slobodno posaljite poruku privatnu...otvoren sam za razgovoro oko novaca . Hvala ekipa lp
Primi me ...samo me primi...profesorice hoćeš li me primitiMa da znate kakvih se sve debila javlja dobro ikome odgovorimmajke mi nerviram se dopisuju se ljudi kao da smo u vezi
Sve gledam da radim ove stalne ponekoga i novog ubacim..
Hoce samo u hotel i ne salje slike da vidis valja li nego “zgodna sam ja ne brini”Jel ko bio sa ovom Marijom/Nataliom iz Sarajeva sa Cityoflova?
Nista specijalnoova ana 23 23 , pozuruje, limitirana ima mnogo ogranicenja, brzo se umori i dosadi joj kao da džabe radi, a ovamo kao i svaka rava trazi pare unaprijed.Pa zato i kažem da sam tobom napravi neki deal.![]()
Skocis mi na kur** luzeruodjebi u skokovima luzeru
Pere li se?Nista specijalnoova ana 23 23 , pozuruje, limitirana ima mnogo ogranicenja, brzo se umori i dosadi joj kao da džabe radi, a ovamo kao i svaka rava trazi pare unaprijed.
Da ne bude da je hejtam nije ona toliki gabor ima guzu odlicnu za dogy style ali za tu cijenu usluge i kvalitet ne vrijedi i ne bih išao ponovo. Prostor u kojem radi također nije na higijenskom nivou.
Ako je to Natalia što ima na EGE profil, plavuša, provjereno je dobra, nisu njene slike na profilu ali je dobra, ima zečiju usnu, mlada, par tetovaža, grudi prirodne, povelike, zgodna, dobro pušenje, aktivna u sexu, voli grublju akcijuHoce samo u hotel i ne salje slike da vidis valja li nego “zgodna sam ja ne brini”
Zajebi ti tu pricu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |