Ajd zaustavi i ovog iz tuzle previše zna a i smara malo
Zaljubljen čovjek razumi ga...teško je odoliti CrystalAjd zaustavi i ovog iz tuzle previše zna a i smara malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd zaustavi i ovog iz tuzle previše zna a i smara malo
Zaljubljen čovjek razumi ga...teško je odoliti CrystalAjd zaustavi i ovog iz tuzle previše zna a i smara malo
Zaljubljen čovjek razumi ga...teško je odoliti Crystal
Cura je Srbijanka iz provincije...sad stvarno odoh.
Gledaj majko kako znas, za sofera da me das..Ja sam iz sela, što je na granice sa Bugarskom
Imamo svinje, koze.
Ja vozim kamion.
Prijavi mezezanciju na stranu otkako se ova registrovala ova tema je otisla u kurac sviju mi
Direktorka mi kaže, da čuje naglasak,.. Pita odakle sam ja
Pokazujem ličnu, ona gleda i kaže da je sve laž, ona zna bolje
Ok.
Kladionicar..., opasniji porok od ikakve droge. Kokain, heroin su male mace.odjebi u skokovima luzeru
MOze broj hitno jeBanjaluka i okolina, ozbiljni za razmjenu mogu da se jave. Hvala.
124MOze broj hitno je
MozeNeko kontakt masaza happy end Banja luka? Za uzvrat kontakt jedne tetovirane male iz okoline Bl pp
Možda fizički ne liči na Ruskinju, ali joj je zato srce kao Rusija.Vi jos mislite da je ona Ruskinja.
Znam ja nego mi ova drugarica nije u tom fazonuJoj kad bi vas dvije ugovorile tu trojku išlo bi to kao podmazano u bukvalnom smislu. Mozda bi i Crnka vidjela uživo sta znaci trojka jer pretpostavljam da ti znaš, ona bas i ne.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|