Ti si moj idol ajde sada idi sa ove pijace-forumaProblem je što ja volim grubo i nabijat ga do kraja isto tako znam izdržat 30 minuta pa do sat vremena.
Sumljam da bi mala mogla mene izdržat zato mi se ni nejavlja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si moj idol ajde sada idi sa ove pijace-forumaProblem je što ja volim grubo i nabijat ga do kraja isto tako znam izdržat 30 minuta pa do sat vremena.
Sumljam da bi mala mogla mene izdržat zato mi se ni nejavlja
Prijatelju lova ih uljepsava.Tako je, debili teski...Kako ove cure mogu sa njima nije mi jasno, meni su ovako odvratni a ne da ih gledam...
Jel ti nudis il sta je u pitanju!?
Ilma do kuce bila 100 eura..., isto kao i Alma Negra, ko je jebo, jebo, zivot ide dalje, pa nisu jedine kurve bice ih jos nemojte klonuti dusomMožeš i ti ovo imati, može svako. Kupiš lutku i naduvaš je. Ali zato cure sa prirodnim seksipilom i šarmom, e blago onom ko to ima.
E baš sad nečuTi si moj idol ajde sada idi sa ove pijace-foruma
Javi se u pp za dogovor u mostaruTuzla sutra radim od 10:30 pa cu imati pauzu ako ne budem odgovarala znaci na pauzi sam
Do nekih 20h cu raditi i to je to
066-141-783
Cetvrtak sam u Sarajevu od 15h do 20h sa drugaricom iskljucivo trojke bice popust
Subota-nedelja-ponedeljak sam u Mostaru
Pa cu uskoro opet obici isto samo sa drugaricom
#crnka
Moze brojEkst
Ekstra
Ljudi ne jedu da bi uplatili u kladionici, a da ne plate 500 eura... Zato i prolaze svi ti pijacarski trikovi...Vanvan London, Independent | City of Love
NOW IN BUDVA I believe everyone has their sinful thoughts in mind and that is why I am here to make those fantasies in action. I’m Valeria 26 years old Asian mixed! A Supermodel hottie with great personality. I am ...cityoflove.com
Eh ko ovo plati 500€ kurac mu se pozlatio
Kako ce kurva biti dama hljeb te jebaoGlup ti je odgovor, dama 0 bodova!
Cijenimo i mi svoje pare krpo raspala
upoznaj nas sa tom iz Doboja, kontakt?Imas danas jos je Ana Crnka ovdje sa foruma u TZ, ima jedna iz Doboja svaki drugi dan je u TZ po dogovoru
Upravu si drug al mi ih dizemo na nivo dami a one krpe ofucane.Kako ce kurva biti dama hljeb te jebao
Sto pijacarka hahahhaJel 3 joje pijacarka trazi, boze kakva stoka
Znaci onaj Sarajlija25 sto kaci fotke je zaljubljen u nju, jadan lik puknuce mu hercIlma do kuce bila 100 eura..., isto kao i Alma Negra, ko je jebo, jebo, zivot ide dalje, pa nisu jedine kurve bice ih jos nemojte klonuti dusom
Tezgari sa pickom Sa, Tz, Mo...Sto pijacarka hahahha
Ona je više bingo samo diže cijenuTezgari sa pickom Sa, Tz, Mo...
Treba je bojkotovati, ja evo prvi cu sretno joj bilo.Ona je više bingo samo diže cijenu
Imas li brojKakva je ona iz Jelaha sto ima na super oglasima?
A da je bdsm dao bi hehe đavole maliTreba je bojkotovati, ja evo prvi cu sretno joj bilo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|