Richard Sharpe
Well-known member
Da te bar pozvao na ručak ili večeru na nekom dobrom mjestu pa bi mu čovjek i oprostioBrate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te bar pozvao na ručak ili večeru na nekom dobrom mjestu pa bi mu čovjek i oprostioBrate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meni
Daj ti nama kontakte da se sta konkretno umoci vecerasE jadna htio sam da kao stranac osjecas prijatno u gradu a u okviru te poruke sam napisao ili ces oskljucivo poslovno na sta nisi odgovorila i blokirala .Jbga kurva nije navikla da se prema njoj ne ophode drugacije nego kao prema iskljucivo kurvi. Ispade dobro er sam nasao jos bolju .
Ne znam sta bi moglo biti. Ali žena je stvarno super. Otpuštena kulturna.....ne voli pisati. Ali iskreno mislim da nema vremena jer je vazda u gužvi.. čudim se sto ti se nije javila.Pokusao par puta dogovoriti cak jednom dosao do Sarajeva i samo se prestala javljati.
Sutra šetat pa svi na grupnjak na baščaršiju
Mislis kitonjAE jadna htio sam da kao stranac osjecas prijatno u gradu a u okviru te poruke sam napisao ili ces oskljucivo poslovno na sta nisi odgovorila i blokirala .Jbga kurva nije navikla da se prema njoj ne ophode drugacije nego kao prema iskljucivo kurvi. Ispade dobro er sam nasao jos bolju .
Odakle je ovaPogledajte prilog 10770Da li neko ima iskustvo? Lp
Brt zena se voda u grad, za rukicu , smijesak , sladoled , tufahije , teleca koljenica , pače,fejk osmjeh , poljupci.Kurva se guzi , osmjeh dobrodoslice i kitu joj usta gurnes.Tako biznis funkcionise.E jadna htio sam da kao stranac osjecas prijatno u gradu a u okviru te poruke sam napisao ili ces oskljucivo poslovno na sta nisi odgovorila i blokirala .Jbga kurva nije navikla da se prema njoj ne ophode drugacije nego kao prema iskljucivo kurvi. Ispade dobro er sam nasao jos bolju .
Tuka mislila proći ćeJel to ona cura Ena Šukalo sto se ovde reklamira spominjala dolazi od nekud u SA :Pogledajte prilog 10920
Može brojSaglasan. Ali jednom kad odeš gotovo je, upao si u klopku i nema više nazad.
Nisi jediniSamo sam se prijavio da pitam da li sam jedini kojem ne prolaze poruke za Crystal..tj jedna kvacica. Znaci blokira sam a ne znam zasto...
Ne znam drug fakat i ja imam sve tip top preporuke za nju ali nazalost imam ovo iskustvo.Ne znam sta bi moglo biti. Ali žena je stvarno super. Otpuštena kulturna.....ne voli pisati. Ali iskreno mislim da nema vremena jer je vazda u gužvi.. čudim se sto ti se nije javila.
Pozdrav jel ima tko broj od ove azdaje?ILMA PA 10 MJESTA PRAZNO.
Pogledajte prilog 10902
Ne radi vise nasla bogatog nekog pa dok je on ne sutnePozdrav jel ima tko broj od ove azdaje?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|