Smrdi svaka oko na ribu samo nekoj manje nekoj vise.Gore bolest dobit od razvedenih udate i slobodne te svakom daju bez fuj i to nije jedna miris na ribu picka joj smrdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrdi svaka oko na ribu samo nekoj manje nekoj vise.Gore bolest dobit od razvedenih udate i slobodne te svakom daju bez fuj i to nije jedna miris na ribu picka joj smrdi
E bas svaka ne smrdi ja sam bio kod jedne sto radi za lovu picka se ne osjeti a bez kondoma ne radiSmrdi svaka oko na ribu samo nekoj manje nekoj vise.
E jbg oprala ja druze u medicini tako meni te price nemoj,ona koliko god da se opere smrdice kad joj ga stavisMozda se oprala neposredno prije odnosa pa ga prigusila ali vaginin miris je specifican i ne mozes ga neosjetiti pogotovo kada udjes dublje.
Ok pusenje sa kondomom i sex ali svrsavanje u kondom je previse,nece ti nista biti ako ti neko svrsi po supku ili sisama Kad tu budes liberalnija eto me odmah.Ja stitim sebe pritom i vas koji dolazite. Ti ako volis bolescine trazi sebi bez kondom koja radi..
A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni![]()
posalji i meni brkakav je ona? daj mi broj molim te
Bas nista ne da ha ha cuj pa oprat ce spermu a BozeOk pusenje sa kondomom i sex ali svrsavanje u kondom je previse,nece ti nista biti ako ti neko svrsi po supku ili sisama Kad tu budes liberalnija eto me odmah.
Jesam ja cura je super u svakom pogleduda li je iko bio kod Kristal u Sarajevu?
Meni ne smeta ako je jebozovna i sexy,to mi je bitnije nego ljepota,posisao bi ja taj smrad bro ako je takva.E jbg oprala ja druze u medicini tako meni te price nemoj,ona koliko god da se opere smrdice kad joj ga stavis
Mozda se oprala neposredno prije odnosa pa ga prigusila ali vaginin miris je specifican i ne mozes ga neosjetiti pogotovo kada udjes
Na sta je forum spao, da ljudi ni recenzije napisat ne znaju.Jesam ja cura je super u svakom pogledu
Jbg zato si ti tuNa sta je forum spao, da ljudi ni recenzije napisat ne znaju.
Ma buraz nije niko ni bio,ta crystal je ocito bolesna osoba ili paranoicna pa blokira ljude bez razloga. Mene blokirala sto sam je pitao jel sama jer sam je mislio pripaziti kao sto sam joj obecao posto ima raznih likova,ona odgovori bezobrazno kurcevito i drsko bez ikakvih razloga.Poslije je pitam jel za setnju posto smo se dopisivali na ig gdje je rekla da voli cevape i ja joj obecao da cu je voditi i odatle prica o setnji ili je samo za posao poslije cega me blokira na whatsup. Mogla je reci brate ovdje sam samo da zaradim i nema problema.Na sta je forum spao, da ljudi ni recenzije napisat ne znaju.
Pa naravno došla je da zaradiMa buraz nije niko ni bio,ta crystal je ocito bolesna osoba ili paranoicna pa blokira ljude bez razloga. Mene blokirala sto sam je pitao jel sama jer sam je mislio pripaziti kao sto sam joj obecao posto ima raznih likova,ona odgovori bezobrazno kurcevito i drsko bez ikakvih razloga.Poslije je pitam jel za setnju posto smo se dopisivali na ig gdje je rekla da voli cevape i ja joj obecao da cu je voditi i odatle prica o setnji ili je samo za posao poslije cega me blokira na whatsup. Mogla je reci brate ovdje sam samo da zaradim i nema problema.
Probaj nogamaKako otići do nje (Crystal) mislim na kontakt, neki broj i sl?
Prestani da plačeš aMa buraz nije niko ni bio,ta crystal je ocito bolesna osoba ili paranoicna pa blokira ljude bez razloga. Mene blokirala sto sam je pitao jel sama jer sam je mislio pripaziti kao sto sam joj obecao posto ima raznih likova,ona odgovori bezobrazno kurcevito i drsko bez ikakvih razloga.Poslije je pitam jel za setnju posto smo se dopisivali na ig gdje je rekla da voli cevape i ja joj obecao da cu je voditi i odatle prica o setnji ili je samo za posao poslije cega me blokira na whatsup. Mogla je reci brate ovdje sam samo da zaradim i nema problema.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|